Koncert Lady Gaga byl vyprodán za čtyři minuty

18.02.2012 19:09 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© last.fm
Po sérií spekulací, jaký Lady Gaga vydá šestý singl z loňské desky "Born This Way", nastalo kolem zpěvačky nezyklé ticho. Nástupce neúspěšné "Marry The Night" zřejmě nebude žádný, ale místo toho americká popová hvězda začala chrlit informace o novém turné. Dostalo název "The Born This Way Ball" a navazuje na předchozí dvě koncertní šňůry "The Fame Ball Tour" a "The Monster Ball Tour".

Do této chvíle nebylo oznámeno mnoho termínů, zatím se radují little monsters především v Asii a Austrálii. A právě obyvatelé nejmenšího světadílu se na Lady G těší ve velkém. Lístky tamějšího prvního koncertu v Aucklandu zmizely za čtyři minuty, další koncerty byly vyprodány během pár následujících hodin. Zajímavostí je, že nejvěrnější fanoušci, kteří přijdou čekat před halu nejdříve, získají náramek, jenž je bude opravňovat ke vstupu do tzv. monster pit, což bude oblast uvnitř pódia. Náhodně vybraní fanoušci z jámy navíc dostanou šanci setkat se osobně se zpěvačkou.

Zda se s novým turné podívá Lady Gaga znovu i do Prahy není jisté. Dřívější informace, že celý kolos bude zahrnovat 450 zastávek, byl upraven na střídmějších 110. Kromě toho Stefani Germanotta pracuje i na novém albu, jehož vydání některé zdroje odhadují na konec letošního roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY