Cee Lo Green vydá v dohledné době hned dvě alba

19.02.2012 17:02 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Cee Lo Green
© myspace.com/ceelogreen
Americký skladatel a zpěvák Cee Lo Green toho zvládá opravdu dost. Kromě porotcování v druhé řadě amerického Hlasu si na letošní rok přichystal hned dvě hudební překvapení najednou. Na mikroblogové síti Twitter se pochlubil názvy svých dvou nových projektů.

Jako sólový umělec naváže na svůj předloňský počin "The Lady Killer" novým albem. Jeho čtvrtá studiovka ponese název "Everybody's Brother". Kromě toho potěší i fanoušky jeho vedlejšího projektu, hiphopové skupiny Goodie Mob. Ta funguje už od roku 1991 a zatím posledním kouskem v její diskografii bylo osm let staré LP "One Monkey Don't Stop No Show". Cee Lo Green a další členové se znovu pustili do nahrávání a výsledek "Age Against The Machine" by měl vyjít ještě letos.

Zatím posledním albem, za kterým talentovaný interpret stál, byla platinová reedice zmiňované kolekce "The Lady Killer". Představil k ní i singl "Anyway", který bohužel nezaznamenal žádný výraznější úspěch. Cee Lo však zazářil na nedávné Super Bowl megashow, kde vystoupil spolu s Madonnou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY