Sean Paul se přiřítí s novým albem ještě tento měsíc

14.01.2012 18:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sean Paul - Tomahawk Technique
© facebook interpreta
Čerstvý devětatřicátník Sean Paul konečně vydává další studiovku. Dočkáme se jí ještě v lednu. Nahrávka "Tomahawk Technique" bude obsahovat dvanáct písní a v prodeji bude od 27. ledna. V tento den bude album k mání v Belgii, Švýcarsku a Francii. Od 10. února ho pak bude možné sehnat i v Rakousku a Německu. Zbytek Evropy včetně Velké Británie si bude muset počkat do 12. března.

Pod pátou deskou tohoto jamajského umělce je opět podepsáno hned několik producentů. Tím hlavním je osvědčený tým Stargate, dále se na ní podílel DJ Ammo, Shellback nebo Američan Benny Blanco. Poslední zmiňovaný stojí mimochodem i za aktuálním singlem "She Doesn't Mind", který na své místo v evropském éteru ještě stále čeká. Prozatím totiž rádia točí singl "Got 2 Luv U" s Alexis Jordan, který však vyšel již v létě loňského roku. Mimochodem další kráskou, kterou na desce uslyšíme, bude zpěvačka Kelly Rowland.

Pro úplnost přikládáme i tracklist "Tomahawk Technique": Got 2 Luv U (featuring Alexis Jordan), She Doesn't Mind, Body, What I Want, Won't Stop (Turn Me Out), Dream Girl, Hold On, How Deep Is Your Love (featuring Kelly Rowland), Put It on You, Roll Wid Di Don, Touch the Sky, Wedding Crashers.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY