Poslechněte si nový singl Anastacie a Tiësta "What Can We Do"

14.12.2011 15:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Tiësto feat. Anastacia - What Can We Do (A Deeper Love)
© facebook interpreta
Na začátku tohoto roku zpěvačka Anastacia během rozhovoru pro musicserver uvedla, že s novou deskou nebude nikterak chvátat. O to překvapivější jsou čerstvé informace, které slibují její nové album již na první polovinu příštího roku.

Již před pár měsíci zpěvačka během vystoupení v newyorské Radio City Music Hall představila tři nové skladby s názvy "Stalemate", "Safety" a "Burning Star" a uvedla, že se na nové desce objeví. Pilotní singl, který již brzy uslyšíme i z rádií, je ale úplně jiného ražení.

Jde o spolupráci zpěvačky s holandským DJem a producentem Tiëstem, se kterým shodou okolností vystoupila v únoru tohoto roku na soukromé akci automobilky Škoda v Praze. Jejich společné dílko dostalo název "What Can We Do (A Deeper Love)" a mělo by se objevit jak na nové desce zpěvačky, tak na nové kolekci zmiňovaného DJe. Možná bude někomu píseň povědomá, sampluje totiž i velký hit Arethy Franklin z roku 1993 s názvem "A Deeper Love".

V plánu je samozřejmě i videoklip k písni, podle aktuálních informací se ho ale dočkáme až v průběhu ledna. Prozatím píseň nabízíme alespoň k poslechu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY