Poslechněte si celou desku "Part IV" Freda Falkeho

01.12.2011 13:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Fred Falke - Part IV
© facebook interpreta
Jméno Fred Falke si čtenáři musicserveru vybaví nejspíše v souvislosti s remixy. A oprávněně. Na remixech stojí jeho dosavadní kariéra daleko víc než na vlastních skladbách. I ty ale mají v jeho tvorbě své místo a od 5. prosince budou mít své místo i na jednom disku pohromadě. Ten den totiž vyjde Falkeho debutové album "Part IV".

Deska vznikala v podstatě průběžně od roku 2006, kdy se tento Francouz německého původu odpojil od svého letitého spoluremixérského kolegy Alana Braxeho a vydal dvojsingl "Omega Man / Wait For Love". Obě skladby společně se singlem "Chicago" z roku 2009 na "Part IV" najdete. Na celkový tucet je doplní další devítka french-housových tracků a všechny si až do data vydání můžete poslechnout na webu Hype Machine.

Fred Falke má charakteristický a roky prakticky neměnný rukopis a bude to přesně tento rukopis, který mu v recenzích kritika pravděpodobně bude vyčítat. Přesto, nebo možná právě proto, si jeho služby nadále žádají hvězdy napříč celou pop music od U2, Jamiroquai a Gossip přes Robyn, Goldfrapp, Digitalism a Zero 7 až po Robbieho Williamse, Ke$hu, Katy Perry nebo Sugababes.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY