Team Me z Norska předehřejí v Praze pódium britským The Wombats

21.11.2011 13:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Wombats
© last.fm
Pokud věříte bloggerům, novinářům a lidem z celého světa, tak jsou Team Me z Norska jedni z nejžhavějších objevů roku 2011. A všechno to začalo skoro jako náhoda, když Marius Hagen a jeho malý projekt bodovali na norském státním rozhlase o nejlepší nezávislou kapelu. O svém umu přesvědčí kapela brzy i české publikum. Dne 27. listopadu totiž vystoupí v pražském Lucerna Music Baru jako support The Wombats.

V zimě 2010 vydali Team Me EP na labelu Propeler Recordings. Placka bodovala v americké hitparádě - na 92. místě American CMJ Top 200. Formace poté hrála na mnoha evropských festivalech včetně Reeperbahn festivalu v Hamburku a The Great Escape v Brightonu. Už tenkrát jeli muzikanti také jako support The Wombats a získávali další fanoušky.

V květnu letošního roku Team Me natočili v Oslu své debutové album - celkem deset písní během pěti týdnů. Album dostalo název "To The Treetops!" a získalo skvělé místní kritiky. Mnozí jej považují za nejlepší norský debut vůbec!

Vstupenky za 480 Kč (+ poplatky) zakoupíte v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal nebo v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu zaplatíte 550 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY