"Abba The Show" se vrací do Česka

09.11.2011 17:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Abba The Show
© facebook interpreta
Na švédskou ikonu pop music, skupinu Abba, se nedá jen tak zapomenout. Proto se opět vydává na cesty projekt "Abba The Show", který přiváží slavná světová skupina Waterloo spolu s londýnským symfonickým orchestrem pod vedením Matthewa Freemana. Na Česko se dostane 25. ledna příštího roku, kdy celý ansámbl dorazí do brněnské Haly Vodova.

Není pochyb, že jde o nejautentičtější Abbu dnešní doby. Zásluhu na tom jistě mají i dřívější členové originální formace, kteří také v "Abba The Show" vystupují. Díky programu má divák celý příběh kultovní skupiny jako na dlani: Provede ho od začátků v soutěži Eurovision až po celou cestu k hlavnímu úspěchu v hitparádách. Kromě známých písniček budete jistě obdivovat i originální kostýmy a ani vám nepřijde, že celá show trvá dvě hodiny.

Muzikálový set "Abba The Show" prošel od svých začátků v roce 2001 značným uměleckým vývojem. V rámci nostalgického večera nebudou chybět živé projekce, úchvatná světla a výborný zvuk. "Mnoho úsilí bylo vynaloženo, aby toto představení bylo největší poctou jedné z nejlepších popových kapel všech dob," uvedl na adresu show například Bono.

Vstupenky seženete v síti Ticketpro za 690 Kč (+ poplatky).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY