David Deyl nachystal svůj druhý "Zásah"

02.11.2011 09:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

David Deyl - Zásah
© facebook interpreta
Dva a půl roku od vydání debutového alba "Hlavolam" přichází David Deyl s novinkou "Zásah". Chystaná nahrávka je zároveň první spoluprací Davida a vydavatelství Supraphon.

V desítce nových skladeb se snoubí veškeré zkušenosti z posledních měsíců, které zpěvák a skladatel strávil ve špičce domácího popu. Na desce najdete také jeden bonus v podobě společného singlu "Nic nevzdávám" s hostující Aňou Geislerovou. Ten se stal oficiální písní Avon pochodu z roku 2010.

Album vzniklo v Davidově vlastní produkci s osvědčeným realizačním týmem, kde nechybí kytarista a producent Marcus Tran (dříve známý ze spolupráce s Ewou Farnou nebo Embassy), Pavol Hubinák (Veneer, Creative Music House), kytarista Jaroslav "Jarmut" Gabriel (Krucipüsk), aranžér smyčců David Solař a v neposlední řadě Daniel Hádl. Ten celé album s Davidem mixoval a zároveň se zde objevuje jako aranžér a autor dvou skladeb.

Většinu písniček si ale napsal David sám, o texty se podělili stejně jako na debutu Jana Rolincová a Tomáš Staněk, nově potom Magdalena Drsová a Ondřej Ládek známý jako Xindl X. Rozhodně překvapivá je účast rappera Marpa ve skladbě "Nikdy víc", kde si společně s Davidem Deylem vystřihl nečekaný duet.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY