Red Bull SoundClash podruhé: David Koller vyzve Nightwork už tento pátek

20.10.2011 11:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

David Koller
© Ondřej Pýcha
O vítězi unikátního hudebního klání mezi Davidem Kollerem a skupinou Nightwork rozhodnou jen a jen hlasivky jejich fanoušků. Už tento pátek 21. října se v legendárním sále pražské Lucerny uskuteční druhý ročník Red Bull Soundclash.

V hlavních rolích budou především příznivci účastníků souboje. Nad jejich hlavami bude viset decibeloměr, který na pokyn moderátora večera Tomáše Hanáka změří řev fanoušků Davida Kollera a Nightwork a s naprostou přesností určí, kdo má větší podporu. Kapely se utkají v několika kolech, která prokážou, jak dobří jsou muzikanti a jaký přehled mají o svém soupeři.

Vítěz může být jen jeden. "Do souboje s Nightwork dám všechno, ale tajně doufám, že na plameny nedojde. Leckdo si totiž myslí, že oheň na mém těle v klipu k písni 'Ty a já' byl vytvořen na počítači, ale já při jeho natáčení skutečně hořel - a to celkem sedmkrát," slibuje David Koller.

Zápas s matadorem české rockové scény nepodceňuje ani parta kolem Františka Soukupa, Kuby Prachaře a Vojty Dyka. Pro vítězství prý udělají maximum. "Vsadil bych všechno, což doporučuji i našim fanouškům. A pro jejich větší pocit dobře investovaných peněz mohu prozradit, že my máme s Davidem Kollerem společného zvukaře, kterému jsme už v obálce předali nemalý obnos, aby našeho protivníka natolik ztlumil, takže vítězství nás nemůže minout," prozradil část taktiky Vojta Dyk.

Loni Red Bull Soundclash naprosto ovládli chlapci z Hanspaulky Tata Bojs. Kdo zvítězí letos? Mladoši Nightwork, nebo zkušená "jasná páka" David Koller? Jasno bude v pátek 21. října kolem půlnoci.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY