Whitney Houston chystá filmový comeback

18.09.2011 18:06 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Whitney Houston
© whitneyhouston.com
Filmová studia Sony Pictures chystají remake drama-muzikálu "Sparkle" z roku 1976. V hlavních rolích se objeví vítězka American Idol Jordin Sparks, Mike Epps a Whitney Houston, která se naposledy na plátně objevila v roce 1996 po boku Denzela Washingtona ve filmu "The Preacher's Wife / Kazatelova žena".

Snímek "Sparkle" částečně vychází z příběhu Diany Ross a jejích slavných Supremes a v jeho původní verzi si zahráli hlavní role Philip Michael Thomas a slečna "What A Feeling" Irene Cara. Synopse snímku je klasičtějšího rázu, dočkáte se tří sester, zpěvaček ze sboru, a jejich příběhu cesty za slávou. Hlavní roli Sparkle ztvární Jordin Sparks a Whitney se představí jako její matka, která ze snu dcerky nemá zrovna moc radost. Epps ve filmu bude stand-up komikem, který si vezme jednu ze sester, a ta kvůli němu začne fetovat. Whitney poslouží novému filmu i jako executive producer.

Tento projekt vzniká již hromadu let, osmačtyřicetiletá Whitney Houston je v něm zapojená více než dekádu. V roce 2001 se chtěla o produkci tohoto snímku postarat sama, tehdy měl vzniknout pod Warner Bros. Entertainment, Inc.; hlavní roli tehdy měla hrát Aaliyah, která ovšem v srpnu téhož roku ve svých dvaadvaceti tragicky zahynula při pádu letadla.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY