Morcheeba se Skye se v říjnu vrátí do Prahy

31.08.2011 11:54 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Morcheeba
© Petr Klapper / musicserver.cz
Fenomenální zpěvačka Skye Edwards a bratři Paul a Ross Godfreyovi k sobě loni opět našli cestu a natočili nové album "Blood Like Lemonade". Jejich nenapodobitelný zvuk a šarm chill-outových session je tedy zpět! Morcheeba vystoupí 7. října v pražském KC Vltavská.

"Morcheeba se vždycky snažila natočit album, které ještě nemáme ve své sbírce desek," vysvětluje Ross Godfrey, multiinstrumentalista a kytarista tria. "Můžu přijít domů z hospody a strávím hodiny hledáním té správné desky pro ten daný moment mezi tisícovkou vinylů. Hledám tu desku, kterou jsme chtěli sami natočit - se zvukem na třetí hodinu ráno, zamlženým zvukem, který je jako teplounká deka psychedelie." Deska vyšla v loňském roce a ihned se umístila na desátém místě americké hitparády. Morcheeba tím také dokázala, že s návratem Skye dokáže navázat na své nejlepší roky. "Morcheeba je jako indiánské teepee. Je třeba nás všech, abychom vytvořili jeho solidní základ a strukturu," vysvětluje Ross. "Paul dělá skoro všechno ve studiu, já a Skye skoro všechno na pódiu..."

Show začíná v osm hodin večer. Vstupenky jsou k dostání v předprodejních v sítích Ticketsforpeople, Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 800 Kč (+ poplatky).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY