Beastie Boys vydali remixové EP

28.07.2011 12:32 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Beastie Boys - Don't Play No Game That I Can't Win (Remix EP)
© facebook interpreta
Před pár dny představili američtí hiphoppeři Beastie Boys videoklip k singlu "Don't Play No Game That I Can't Win" režírovaný Spikem Jonzem. Od úterý (26. 7.) si můžete vychutnat i celé EP plné verzí singlu, ve kterém hostuje mimochodem i Santigold.

Nejspíše vás potěší, že se na EP nedočkáte jen ledajakých přebytečných verzí "Don't Play No Game That I Can't Win". Síly spojili a remixy přispěli například Francouz SebastiAn, DJ Diplo a producent Switch aka dvojka Major Lazer, anebo Grammy oceněný producent bangladesh. Pokud by se vám, čirou náhodou, remixy nepozdávaly, posledním trackem je a cappella verze songu (nazvaná velice příznačně, "Make Your Own Remix").

Tracklist "Don't Play No Game That I Can't Win" vypadá takto: Don't Play No Game That I Can't Win (Edit), Don't Play No Game That I Can't Win (SebastiAn Remix), Don't Play No Game That I Can't Win (bangladesh Remix), Don't Play No Game That I Can't Win (Major Lazer Beastie Remix Edition), Don't Play No Game That I Can't Win (K. Flay Remix), Don't Play No Game That I Can't Win (Z-Trip's Evil Twin Remix), Don't Play No Game That I Can't Win (A Cappella - Make Your Own Remix).

Níže si můžete poslechnout verzi "Don't Play No Game That I Can't Win" Major Lazer, celé EP pak hraje na Myspace.com Beastie Boys, k dostání je zatím jen na iTunes...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY