Na novince Pixie Lott si na harmoniku zahraje Stevie Wonder

14.07.2011 09:22 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Pixie Lott
© last.fm
Dvacetiletá zpěvačka Pixie Lott má do budoucna velké plány. Chystá nástupce úspěšné kolekce "Turn It Up", na kterého si pozve spoustu velkých hvězd. Nebude mezi nimi chybět ani legendární americký zpěvák a skladatel Stevie Wonder. Výsledku jejich spolupráce se na nové desce dočkáme 7. listopadu.

"Jsem jeho velkou fanynkou už několik let a je až neuvěřitelné vidět ho naživo," uvedla mladá hvězda v rozhovoru pro Newsbeat. Dále prozradila: "Jednou jsem se setkala s jeho rodinou a s jeho ženou. Chvíli jsem s ním mluvila a je to opravdová legenda." K samotnému průběhu spolupráce řekla, že probíhala skvěle a že posluchači uslyší slavného jazzmana hrát na harmoniku.

Pokud vás debut Pixie Lott "Turn It Up" oslovil, očekávaná nahrávka vás možná zcela pohltí. Zpěvačka na ní chce totiž být o něco osobnější. Říká: "Nebojím se použít své vlastní zkušenosti a vytvořit z nich skladbu. To nejlepší ze sebe stejně dostanete, pokud se jedná o opravdové emoce." Jestli má pravdu, můžete sami prověřit prostřednictvím pilotního singlu "All About Tonight", jenž si svou premiéru odbyl 11. července během show The Chris Moyles Show.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY