R. Kelly čelí žalobě za milion dolarů

22.06.2011 15:03 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

R. Kelly
© r-kelly.com
Americký zpěvák R. Kelly se nám naposled připomenul v loňském roce studiovkou "Love Letter" a teď na sebe strhl pozornost velkým skandálem. Jeho bývalý manažer Jeff Kwatinetz ho žaluje o milion amerických dolarů. Tvrdí, že zpěvák podplácel lidi, kteří ho obvinili ze sexuálního zneužívání.

Kellyho bývalý manažer podal žalobu u soudu v Los Angeles. Také dodal, že mu zpěvák sliboval patnáctiprocentní provizi, kterou mu však odmítl proplatit. Podle TMZ tyto peníze použil k výše uvedenému podplácení. Když totiž Jeff Kwatinetz o peníze opětovně zažádal, zpěvákův obchodní zástupce uvedl, že je bylo potřeba použít na výše uvedené podplácení. Zatím není jasné, kdy se bude případný soud konat.

Na Kwatinetzovu žalobu reagoval mluvčí R. Kellyho. "Jeho stížnosti jsou jen spousta polopravd, pokroucených informací a úplných výmyslů. Je to nespokojený bývalý manažer, který zřejmě cítí potřebu odplaty. Současně je to velmi znepokojivý stav - je přece považován za profesionálního manažera nových talentů a za důvěryhodného poradce. O to víc je jeho přístup k bývalému klientovi zarážející," uvedl.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY