Morrissey připomene debut dvěma nevydanými skladbami

24.02.2011 08:13 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Morrissey
© timeoutnewyork.com
Místo skládání nového materiálu vzpomíná Morrissey na své začátky. Loni připomněl výběr "Bona Drag" a nyní jde ještě dál - až ke svému sólovému debutu "Viva Hate". K posluchačům vyšle 18. dubna dva dosud nevydané songy "Safe, Warm Lancashire Home" a "Treat Me Like A Human Being".

Obě písně vznikly právě během nahrávání skladeb, které se později objevily na zmiňované nahrávce. Nyní budou dostupné jako béčka k novému vydání singlu "Glamorous Glue". Ten Morrissey vydal původně v roce 1992 k albu "Your Arsenal".

O týden později, 25. dubna, se na pultech obchodů má objevit kompilace se sólovými písněmi nazvaná "The Very Best Of Morrissey". Kromě CD přinese navíc bonusové DVD se všemi videoklipy britského zpěváka.

Tracklist výběru je následující: CD - The Last Of The Famous International Playboys, You're Gonna Need Someone On Your Side, The More You Ignore Me The Closer I Get, Glamorous Glue, Girl Least Likely To, Suedehead, Tomorrow, Boxers, My Love Life, Break Up The Family, I've Changed My Plea To Guilty, Such A Little Thing Makes Such A Big Difference, Ouija Board Ouija Board, Interesting Drug, November Spawned A Monster, Everyday Is Like Sunday, Interlude (sólová verze), Moonriver (rozšířená verze). DVD - The Last Of The Famous International Playboys, The More You Ignore Me The Closer I Get, Glamorous Glue, Suedehead, Tomorrow, Boxers, My Love Life, I've Changed My Plea To Guilty, Interesting Drug, November Spawned A Monster, Everyday Is Like Sunday, Sunny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY