A Perfect Circle nemají kde natočit nové album

22.02.2011 09:39 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

A Perfect Circle
© last.fm
Návrat jedinečných A Perfect Circle z hibernace by kromě koncertní podoby měl dostat i podobu studiovou a kapela potvrdila vůli nahrát nástupce alba coververzí "eMOTIVE" z roku 2004.

Paradoxní na celé situaci je fakt, že v pořadí třetí řadové album nemají kde složit a nahrát. Kapelník a kytarista Billy Howerdal k tomu říká: "V posledních letech jsem měl největší skladatelskou krizi ve svém životě, protože prostě nemám vhodné místo pro práci. Míval jsem dům s domácím studiem, ale ten se prodal, a teď nemáme žádné rozumně dostupné studio. A to je ten nejhorší důvod na světě, proč nemůžeme dělat to, co chceme a na co se tak těšíme."

A Perfect Circle ovšem věří, že nastalá situace je pouze dočasná. "Jsme teď v podstatě nezávislá kapela bez smlouvy, které která sice má o své tvorbě zcela jasno a která si do ní nechce nechat nijak zasahovat, ale tohle je jedna z daní za onu uměleckou svobodu a nezávislost. Věříme ovšem, že se to brzy vyřeší a najdeme vhodné místo k tomu, abychom mohli začít pracovat na nové nahrávce," uzavřel Howerdal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY