Marianne Faithfull vydá novou desku, odhalila obal i tracklist

16.12.2010 11:11 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Marianne Faithfull - Horses And High Heels
© facebook interpreta
Slavná třiašedesátiletá britská zpěvačka, hudebnice a v neposlední řadě herečka Marianne Faithfull prozradila detaily o své nové desce. Ta ponese titul "Horses And High Heels", objeví se již v lednu ve Francii a Německu, ve zbylých zemích v březnu.

Třiadvacátá sólová studiovka obsahuje třináct písní - šest originálů a sedm předělávek (například od Lesleyho Duncana, Jackie Lomax, Carole King, Gerryho Goffina či Jerryho Liebera). Vznikala v New Orleans, cameo si na kytaře dvakrát střihne jeden ze starých přátel Faithfull Lou Reed, dále se dočkáte ještě Dr. Johna nebo Waynea Kramera z MC5. O produkci se postaral Hal Willner, který s legendou spolupracuje již léta. Deska by se měla předchozím nahrávkám Faithfull vymykat, nabídne směsici rocku, soulu a popu. Marianne napsala pět ze šesti nových písní.

Deska "Horses And High Heels" nabídne tyto písně: The Stations, Why Did We Have To Part, That's How Every Empire Falls, No Reason, Prussian Blue, Love Song, Gee Baby, Goin' Back, Past Present Future, Horses And High Heels, Back In Baby's Arms, Eternity, The Old House. Upřesňující informace k tracklistu naleznete na oficiálním MySpace.com této ženy, které se také přezdívá kmotra gothu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY