Podívejte se na "Hold My Hand" Michaela Jacksona a Akona

10.12.2010 05:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Michael Jackson - Michael
© facebook interpreta
Král popu Michael Jackson skonal 25. června 2009, z hitparád a obrazovek ale nemizí. Videoklip k prvnímu novému singlu "Hold My Hand" z jeho posmrtné desky "Michael", kompilace dosud nevydaného materiálu přezdívané jako jedenáctá studiovka, měl premiéru 9. prosince o půlnoci.

Ke zmíněnému videu jste mohli vidět pět dní před premiérou také půlminutový teaser, nyní je již k dispozici celý snímek. O jeho režii se postaral Mark Pellington, jehož záměrem bylo vytvořit jakousi "vizuální koláž odkazu MJ". Natáčení sentimentálního videa začalo 20. listopadu v kalifornském Tustinu a kromě archivních záběrů Jacksona se v něm dočkáte pochopitelně i hosta Akona, dětí, pláče, odkazů a všudypřítomného stínu pana krále. Výsledek montáže s dynamickými střihy je i přes solidní dávku kýčovitého klišé docela příjemný.

Deska "Michael" vyjde 13. prosince, poslechnout si ji online můžete od středy 7. prosince na oficiálním webu muzikanta. Singl "Hold My Hand" vyšel patnáctého listopadu a umístil se ve většině zemích světa na nezvykle nízkých hitparádových pozicích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY