Inekafe nahrávají novou desku

17.11.2010 13:32 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

ine kafe
© Inekafe
Drsnost z "Bez udania dôvodu", hitovost z "Je tu niekto?", energii z debutu "Vitaj!" a současnost z roku 2011 slibují na nové desce slovenští pop-punkeři Inekafe. Ta by měla vyjít příští rok v průběhu jara.

Nahrávání nové, v pořadí šesté studiovky již začalo a na etapy by mělo probíhat i v novém roce poté, co kapela odehraje lednové klubové turné, jehož itinerář se od prvního avíza pořádně rozrostl (například v Brně kapela vystoupí hned třikrát - 12., 17. a 18. ledna).

A co o nových písních říká frontman kapely Vratko, jenž většinu z nich složil? "Přirovnal bych to ke zralému vínu, ze kterého vinař vybere ty nejlepší ročníky. Aranžérsky jsme na album přispěli všichni, každý máme svoji zkušenost a je nám všem jasné, co chceme. Osobně mám pocit, že toto bude nejlepší album, jaké jsme kdy vydali," tvrdí.

Připomeňme jen, že Inekafe mají na svém kontě od roku 1998, kdy vyšel debut "Vitaj!", pět řadových alb, ještě před oficiálními nahrávkami pak dvě dema. Vloni vydali dlouho očekávaný výběr největších hitů "Najlepších 15 rockov" a předloňský rozlučkový koncert v Praze vyšel na DVD jako "Live In Praha".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY