Sophie Ellis-Bextor zveřejnila bližší informace k novému albu

09.11.2010 15:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sophie Ellis-Bextor
© www.sophieellisbextor.net
V červenci jsme informovali, že nové album Sophie Ellis-Bextor vyjde v říjnu. Bohužel se tak nakonec nestalo. Deska by měla s konečnou platností vyjít počátkem prosince, a tak zpěvačka alespoň prozradila její obsah.

Není sice úplně jasné, zda se placka bude opravdu jmenovat "Straight To The Heart", neb některé obchody ji na předobjednávkách nabízejí pod názvem "Make A Scene". Tak či onak se můžeme nakonec těšit na celých čtrnáct písní. Sophie na nahrávku dala všechny dosavadní singly, které za poslední rok vyprodukovala ať už sama, nebo jako hostující umělec. Mezi čtrnácti stopami tak najdeme spolupráci s Freemasons v "Heartbreak (Make Me A Dancer)", s Juniorem Calderou v "Can't Fight This Feeling" nebo stále aktuální singl "Not Giving Up On Love" v produkci Armina van Buurena.

Deska samozřejmě bude obsahovat i singl "Bittersweet", který zpěvačka vydala v květnu. Ještě v tomto týdnu se rozhodne, jaký singl Sophie vypustí do rádií v druhé polovině listopadu, v kuloárech se hodně mluví o skladbě "Revolution", kterou pro ni napsala Cathy Dennis a produkoval Richard X. Mezi další producenty alba pak najdeme například Calvina Harrise, Grega Kurstina nebo partičku Metronomy. Jednu píseň pro album napsala i Róisín Murphy, dalším textem přispěl Ed Harcourt.

Pro úplnost přikládáme snad již finální tracklist: Heartbreak (Make Me A Dancer) (feat. The Freemasons), Bittersweet, Off & On, Revolution, Starlight, Magic, Synchronised, Can't Fight This Feeling (vs. Junior Caldera), Cut Straight To The Heart, Dial My Number, Homewrecker, Under Your Touch, Scene, Not Giving Up On Love (vs. Armin van Buuren).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY