Nicki Minaj si na debut přizvala také Eminema

01.11.2010 15:18 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Nicki Minaj - Pink Friday
© facebook interpreta
Senzace taneční scény Nicki Minaj se po několika úspěšných mixtapech pustila do vlastní sólovky. Jejího výtvoru nazvaného "Pink Friday" se dočkáme 22. listopadu a kromě zmiňovaného rappera Eminema se na něm v rolích hostů blýskly takové hvězdy jako Rihanna, Drake nebo will.i.am.

Eminema uslyšíte v písni "Roman's Revenge". Nechal se do spolupráce přemluvit i přes to, že před tím mu Nicki Minaj zaslala skladbu, ze které až tak unešený nebyl. "Dostal ode mě jednu nahrávku, která se mu vůbec nelíbila. Neřekl mi to ale napřímo - napsal mi, jestli bych mu neposlala song, který by byl více pro něj. I když to nebyla kladná odpověď, ukázal mi, že má respekt. Díky tomu si ho velice vážím," prozradila zpěvačka. Volba tedy nakonec padla na song, který produkuje Swizz Beatz.

"Pink Friday" přinese ve standardní edici třináct skladeb, luxusní verze bude obohacená o čtyři další písně. Tracklist včetně hostujících interpretů je následující: I'm The Best, Roman's Revenge (feat. Eminem), Did It On'em, Right Thru Me, Fly (feat. Rihanna), Save Me, Moment 4 Life (feat. Drake), Check It Out (feat. will.i.am), Blazin' (feat. Kanye West), Here I Am, Dear Old Nicki, Your Love, Last Chance (feat. Natasha Bedingfield).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY