Podívejte se na "Ty a já" Davida Kollera

14.10.2010 05:00 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

David Koller
© facebook interpreta
David Koller nedávno předznamenal vydání dlouho očekávané nové desky. Nahrávka dostala titul "Teď a tady" a na pultech se objeví koncem listopadu. Pilotní singl "Ty a já" si ale můžete poslechnout už teď.

K prvnímu singlu vznikl také příslušný snímek. David Koller na něm spolupracoval se scenáristou a režisérem Martinem Krejčím. Námět vznikl v květnu a samotné natáčení se konalo v srpnu. Následná postprodukce trvala celé září. Obrazová podoba klipu se dokončovala v Londýně, ve společnosti Frame Store. Zpěvák a bubeník totiž v klipu doslova vzplanul, a tak bylo zapotřebí práce zkušených animátorů a specialistů na zvláštní efekty. David Koller navíc podstoupil náročnou kaskadérskou přípravu a nebezpečné scény se účastnil osobně.

Martin Krejčí k novému videoklipu ještě prozradil: "Klip jsme dělali pro radost, navzdory podmínkám a rozpočtu. Pokusil jsem se zachytit náš pocit ze současné situace v hudebním průmyslu, který pobízí tvůrce dělat věci odvážně, pro radost a nezištně..." Hlavní protagonista ho ještě doplnil: "Já jsem chtěl trochu ukázat neomezené možnosti bubeníka a soukromě mne - jako člověka hledajícího nové cesty - zajímalo, jak zní hořící bicí souprava."

Na videoklip ke skladbě "Ty a já" se podívejte tady:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY