Tinie Tempah vydá svůj debut počátkem října

22.08.2010 10:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Tinie Tempah - Disc-Overy
© facebook interpreta
Britský rapper Tinie Tempah, který na jaře zabodoval singly "Pass Out" a "Frisky", vydá za několik týdnů své debutové album. Fanoušci se dočkají již počátkem října.

Placka se bude jmenovat "Disc-Overy" a její vydání je aktuálně ohlášeno na 4. října. V následujících týdnech by na kolekci měl upozornit zbrusu nový singl "Written In The Stars", ve kterém se vokálu ujal Tinieho kamarád Eric Turner. Ten píseň s britským rapperem i napsal. Skladba bude nasazena i do českých rádií již v příštím týdnu, její fyzické vydání na singlu je ohlášeno na 27. září. Deska samotná pak nabídne i několik nečekaných kolaborací. Mezi hosty najdeme Kelly Rowland, Ellie Goulding nebo DJskou trojici Swedish House Mafia.

Pro úplnost přinášíme finální tracklist alba "Disc-Overy": Intro, Simply Unstoppable, Pass Out, Illusion, Just A Little (featuring Range), Snap, Written In The Stars (featuring Eric Turner), Frisky (featuring Labrinth), Miami 2 Ibiza (Swedish House Mafia vs Tinie Tempah), Obsession, Invincible (featuring Kelly Rowland), Wonderman (featuring Ellie Goulding), Let Go (featuring Emeli Sande).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY