Belle And Sebastian pojmenovali nové album

14.08.2010 15:53 - Jakub Malar | foto: facebook interpreta

Belle and Sebastian Write About Love
© facebook interpreta
O tom, že skotští Belle And Sebastian připravují nové album, se ví už dlouho, ale až nyní prosákly první oficiální informace. Na jejich webových stránkách se objevil vzkaz od kapelníka Stuarta Murdocha, který napsal: "Nová nahrávka se bude jmenovat 'Belle And Sebastian Write About Love'." To je ale bohužel také jediná dostupná informace. Zatím se neví, kdy by deska měla vyjít ani jaké písničky by se na ní měly objevit.

Novinka bude nástupcem "The Life Pursuit" z roku 2006, bude osmou v pořadí a produkuje ji Tony Hoffer, který produkoval i předchozí album. Kapela připravila speciální DIY promo a prosí fanoušky, aby se fotili, jak píší "Belle And Sebastian Write About Love" nebo jen "Write About Love" v jejich městě. Pro fotky byla vytvořena speciální flickr skupina, přičemž Murdoch prosí fanoušky, aby k psaní použili křídu, nebo něco, co se dá smýt.

Dodejme ještě, že nová deska vyjde u britského labelu Rough Trade a že jej na podzim skupina představí na turné po Spojených Státech a Velké Británii.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY