Zpěvák Oasis musí dodržovat desatero

24.04.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Oasis Live
© NME
Bratři Gallagherovi z Oasis si občas lezou na nervy. Na turné, které se konalo minulý rok, se jejich neshody staly natolik velkými, že Noel kapelu prostě opustil a odjel domů. Důvodem bylo strašné chování Liama, který hodně pil, koncerty flákal a byl vůbec nepříjemný. Noel prohlásil, že už s kapelou mimo Británii nikdy hrát nebude, ale vše se nyní přece jen uklidnilo.

Oasis čeká už brzy velké americké turné s Black Crowes a Noel prý pro svého bratra zpracoval desatero, které bude muset Liam dodržovat, aby vše proběhlo v pohodě. Mezi jednotlivými body jsou i nařízení, že může pít jen pivo, po desáté večer už žádný alkohol, rozhodně mu nebudou tolerovány žádné drogy nebo nadržené fanynky, spát musí chodit před půlnocí a návštěvy nočních klubů jsou také zakázány. Poslední bod je ovšem nejvychytanější - Noel v něm bratrovi připomíná: "Pamatuj, šéf jsem tu já."

Zda bude Liam hodný kluk, se ukáže až na turné, každopádně by mohl být, když na něho bude určitě dohlížet i jeho těhotná přítelkyně Nicole Appleton, jinak členka rozpadlých All Saints.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY