Robbie Williams se vrátil do Take That

15.07.2010 22:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Take That
© last.fm
V září loňského roku se v mnoha médiích houfně spekulovalo o tajné schůzce Robbieho Williamse se čtyřmi členy skupiny Take That, jež měla vést k reunionu. Rozvířily se dlouhé diskuze o pravdivosti této informace a nyní mají fanoušci legendárního boybandu konečně jasno. Na zpěvákových oficiálních stránkách se totiž objevilo prohlášení, které potvrzuje znovuobnovení skupiny v plném počtu. Po patnácti letech tak skupina opět funguje ve složení Robbie Williams, Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange a Mark Owen.

Aby nebylo dobrých zpráv málo, zároveň bylo ohlášeno i nové společné album, které skupina pod vedením Stuarta Price tajně natočila. Prozatím bezejmenná nahrávka by měla vyjít v listopadu tohoto roku.

"Vždy jsem až trapně nadchnut, když se všech nás pět sejde v jedné místnosti. Mám pocit, jako bych se vracel domů," okomentoval svůj návrat Robbie. Další z členů skupiny Mark Owen si celou situaci také pochvaluje. "Dostat nás pět společně do jedné místnosti, ačkoliv to byl vždy můj sen, se nikdy nezdálo pravděpodobné. Nyní k tomu však došlo, natočili jsme společné album a celé to na mě působí jako sen. Strávit znovu čas s Robem bylo pro nás naprostým potěšením. Přesto však jsem stále lepším fotbalistou," zavtipkoval na závěr.

První společné záběry ze studia si můžete prohlédnout v krátkém doprovodném videu pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY