Poslední díl Shreka doprovází opět výjimečný soundtrack

01.07.2010 12:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Shrek - Forever After
© facebook interpreta
Již 15. července vstoupí do českých kin údajně poslední díl příběhů o zelené postavičce jménem Shrek. Současně s filmem se do prodeje dostává i doprovodný soundtrack, který přináší opět několik speciálních tracků.

I čtvrtý díl s podtitulem "Zvonec a konec" totiž doprovází placka obsahující exkluzivní skladby, které nikde jinde nenajdeme nebo které vznikly speciálně pro tento filmový trhák. Kromě písní jednotlivých herců, kteří propůjčili postavičkám své hlasy, a ve filmu si tedy i zazpívají, se můžeme těšit na zbrusu nové tracky od Scissor Sisters nebo Mikea Simpsona, tedy polovičky producentského dua The Dust Brothers. Kolekci devatenácti písní pak doplňují klasiky od Beastie Boys, The Carpenters nebo Lionela Richieho.

Pomyslným tahákem celé desky je nová verze legendární pecky "I’m A Believer", kterou v originále nahráli The Monkees. V prvním díle Shreka ji předělali Smash Mouth a zaznamenali s ní i velké hitparádové úspěchy, v novém filmu o Shrekovi ji uslyšíme v podání partičky Weezer.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY