Podívejte se na "Masku" Ewy Farné

15.06.2010 11:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Ewa Farna
© ewafarna.cz
Mnozí ji měli za one-hit wonder a očekávali, že se po chytlavé "Měls mě vůbec rád" vypaří stejně rychle, jako se objevila. Dnes už šestnáctiletá Ewa Farna se ale napevno usadila v českém hudebním světě a nyní servíruje svým fanouškům nový klip k písničce "Maska". Tu najdete na třetím albu "Virtuální".

Samotný song se nese v duchu příjemného a energického poprocku, přesně jak sme u Ewy zvyklí. Pro potřeby videoklipu byly mimo jiné využity i prostory luxusního hotelu Buddha-Bar a zpěvačka se v nich prohání v odvážných modelech, které občas připomínají i svéráznou Lady Gaga. Že v nich Ewa nevypadá zcela ve své kůži, je záměr, neboť v tom tkví poselství písničky, jež je výpovědí o lidské přetvářce.

Interpretka si v současnosti neužívá úspěchů pouze v České republice - slibnou kariéru totiž rozjela i v Polsku, kde má stále se rozrůstající základnu fanoušků. Pokud byste Ewu rádi viděli naživo, v nejbližší době budete mít možnost 18. června při společném vystoupení s Čechomorem v Českém Těšíně.

Ewa Farna - Maska


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY