1. červen přinese "Ztracený podzim" Vladimíra Mišíka

18.05.2010 09:11 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

Vladimír Mišík & Etc. - Ztracený podzim
© facebook interpreta
Naše bigbítová legenda Vladimír Mišík & Etc... připravuje své nové studiové album. Bude se jmenovat "Ztracený podzim" a vyjde po šesti letech od zatím posledního desátého řadového alba "Umlkly stroje".

Novinka bude obsahovat třináct skladeb, z nichž naprostou většinu napsal právě Mišík. Texty tradičně pocházejí od širokého spektra básníků a textařů, a tak vedle slov od Vladimíra Mišíka tu najdeme také básně Josefa Kainara, Františka Gellnera, Vlasty Třešňáka, Marka Ebena a dalších. Kromě Etc... ve složení Jiří Veselý, Pavel Skála, Petr Pokorný, Jiří Zelenka a Vladimír Pavlíček můžeme z desky slyšet mnoho hostů, tradičního Olina Nejzchleba na violoncello, ale také dechovou sekci ve složení František Kop - tenorsax, Jiří Hanzlík - barytonsax, Pavel Herzog - trubka a Martin Líska - pozoun.

Deska "Ztracený podzim", jejíž obal již tradičně připravoval Karel Haloun s Luďkem Kubíkem, vyjde 1. června. Najdete na ní následující skladby: U nádraží, Balada, Ztracený podzim, Páteční cajun, Vabank, Ta láska, S nebem to mám dobrý, Vymaž mě z mobilu, Smůlu mám, Nezoufej si, Vzduchoplavec, 1984, Ďáblíci.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY