Faithless prozradili podrobnosti k nové studiovce

20.04.2010 14:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Faithless - The Dance
© facebook interpreta
Britská partička Faithless prozradila další podrobnosti ke svému novému albu, které zhruba za měsíc vydá. Kromě obalu byly zveřejněny i dostupné formáty.

Placka "The Dance", která vyjde 17. května, bude prozatím dostupná na CD a též jako placený download. Druhý zmiňovaný formát budou moci fandové získat o den dřív. Pro ty nejvěrnější fanoušky je na oficiálním webu kapely možnost předobjednání limitované edice, na které bude bonus v podobě písně "Happy". Navíc automaticky všichni, kteří po této edici zatouží, získají i exkluzivní mash-up nového alba, o který se postarala Sister Bliss.

Pilotní singl s písní "Not Going Home", která již nyní patří k nežhavějších klubovým skladbám tohoto jara, bude na CD k dispozici od 3. května, jakožto placený download s výtečnými remixy od Armina van Buurena, Herve nebo Erica Prydze opět o jeden den dříve.

Pro úplnost přinášíme tracklist desky "The Dance": Not Going Home, Feel Me, Crazy Bal’heads, Comin Around, Tweak Your Nipple, Flyin Hi, Love Is My Condition, Feelin Good, North Star, Sun To Me.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY