shop.musicserver.cz
Nové desky pro 13. týden

Nové desky pro 13. týden

Vydáno: 28.03.2010 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Copak bude příští týden nového? Především ambiciózní album coververzí Johnnyho Cashe v podání Pavla Bobka nahrávané v Nashvillu a neméně očekávaný projekt "Neruda" Romana Holého, Matěje Rupperta & spol. Českou dvojici doplní o něco světovější Craig David s Usherem a tahákem bude i nové DVD Madonny.

Pokud se v pondělí 29. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Pavel Bobek - Víc nehledám... (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: country

Pavel Bobek - Víc nehledám
V proslulém americkém studiu Quad v Nashvillu nahrál Pavel Bobek pod producentským dohledem Luboše Maliny z Druhé trávy album coververzí Johnnyho Cashe "Víc nehledám...", jež má oprávněné ambice stát se českou country událostí letošního roku. Kromě dalšího Čecha, zpěváka Roberta Křesťana, s nahrávkou pomáhali přední studioví muzikanti z Nashvillu. Kontrabasu se ujal držitel Grammy Victor Krauss (vedoucí kapely Lylea Lovetta, bratr Alison Krauss), kytarové party nahráli Guthrie Trapp (Garth Brooks, Travis Tritt, Alison Krauss) a Steve Walsh (Erasure, Norah Jones) a za bicími seděl Jerry Roe (Michelle Branch). Pro tento projekt byl nejdůležitějším muzikantem dlouholetý kontrabasista Johnnyho Cashe - Dave Roe, který "muže v černém" doprovázel v posledních letech kariéry. Kromě nashvillských muzikantů však na desce uslyšíte i přední české bluegrassové a country muzikanty. Banjo, dobro a další akustické kytary do patnácti písniček nahráli členové Druhé trávy. V roli zpívajících hostů se tu objevují Robert Křesťan, Michal Leicht z Copu, Wabi Daněk a v "It Ain't Me, Babe" si vokál Cashovy manželky June Carter střihla Pavlína Jíšová. Ta se spolu s Křesťanem kromě interpretační účasti navíc postarala i o některé české texty a s přebásněním dalších pomohli například Pavel Vrba, Mirek Černý, Vladimír Poštulka nebo Adéla Lounková. Několik krátkých ukázek z tohoto velmi očekávaného titulu naleznete na portálu iDnes.cz.


Madonna - The Sticky & Sweet Tour (DVD) (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Madonna - The Sticky & Sweet Tour
Madonnino Sticky & Sweet Tour, kterým plnila stadiony a další plochy v minulých dvou letech, se stalo co do výdělku nejúspěšnější šňůrou sólového umělce v historii. Zhlédlo ho více než tři a půl milionu fanoušků ve více než třiceti zemích světa, čímž se řadí na konec první pětky. Nemůže tedy chybět ani záznam z něj s jednoduchým názvem "The Sticky & Sweet Tour". Ten byl natočen v Buenos Aires během čtyř prosincových dní roku 2008 na River Plate Stadium před čtvrt milióny fanoušky. Najdete tu kompletní setlist obohacený o jednu argentinskou raritu: jedině v Buenos Aires totiž zazněla "Don't Cry For Me Argentina". Titul vychází ve třech edicích. Vedle downloadu to je DVD v kombinaci CD a samozřejmě i ta samá kombinace s Blu-Ray diskem, kde naleznete záznam v HD kvalitě. Vedle koncertu se fanoušci dočkají i půlhodinového exkluzivního dokumentu ze zákulisí turné. Trailer vás praští do očí, jakmile navštívíte Madonninu oficiální stránku.


Neruda - Neruda (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Neruda - Neruda
Po vzoru světových formací Them Crooked Vultures nebo třeba Chickenfoot a spousty dalších se i na české scéně objevuje nová superskupina. Společné dítě Romana Holého a Matěje Rupperta s názvem Neruda vstupuje na trh se stejnojmennou nahrávkou. Hlavní devizou nové formace jsou nekompromisní kytarové riffy a absence syntetizátorů či kláves. Kvintet tvoří ještě Miloš Dvořáček, Lukáš Martinek a Petr Škarohlíd. Kromě nich je ke slyšení ve dvanácti skladbách také několik hostů jako například saxofonista Mikoláš Chadima nebo Jiří Stivín a jeho příčná flétna. Jak zní nerudné songy, můžete sami ohodnotit na webu kultura.idnes.cz.


Craig David - Signed Sealed Delivered (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / soul / taneční hudba

Craig David - Signed Sealed Delivered
Svou pátou desku vydává britská hvězda Craig David. Nové album s názvem "Signed Sealed Delivered" nabídne celkem dvanáct písní, přičemž ve všech případech půjde o coververze. Už název desky podle hitu Stevieho Wondera napovídá, že Craig David lovil v katalogu slavného Motownu, a my jen dodáme, že bezvýhradně. Na albu uslyšíte jeho interpretace hitů od Marvina Gaye, zmíněného Wondera až po Michaela Jacksona. Všechny tracky jsou ovšem v nových tanečních aranžích, i když si ponechávají svůj soulový nádech. Pilotním singlem se překvapivě nestala titulní skladba , ale velmi taneční pojetí "One More Lie (Standing In The Shadows)" od slavného amerického pěveckého kvarteta The Four Tops. Procházku po Motownu Craiga Davida v podobě ukázek nabízí internetový obchod Amazon.co.uk.


Usher - Raymond v Raymond (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / pop / hip hop

Usher - Raymond v Raymond
Jestli jste náhodou nevěděli, že druhé Usherovo jméno je Raymond, pak si tento fakt po jeho šestém albu "Raymond v Raymond" už určitě zapamatujete. Usher se vrací po dvou letech a když nahlédnete do seznamu autorů a producentů, je jasné, že rozhodně neponechává nic náhodě. Produkčním vedoucím je vedle samotného Ushera Jermaine Dupri, který je známý spoluprací s takovými hvězdami jako Mariah Carey, Destiny's Child, Will Smith a další. I další jména jako Bryan-Michael Cox, Ne-Yo, Tricky Stewart, Polow da Don, RedOne, Ester Dean, Danja, The Runners nebo will.i.am patří mezi současnou americkou producentskou špičku. Poslední jmenovaný si ještě společně s Ludacrisem, T.I. a Nicki Minaj i zazpíval. Usherovo MySpace.com už novým albem doslova žije.


Barenaked Ladies - All In Good Time (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Barenaked Ladies - All In Good Time
Kanadská pop-rocková kapela Barenaked Ladies je u nás v poslední době známá především díky úvodní písničce sitcomu "The Big Bang Theory", na hudební scéně působí už ale nějaký ten pátek. Její novinka "All In Good Time" je po dětském počinu "Snacktime!" opět deskou pro dospělé a skupina jím otevírá druhý tucet své diskografie. Je ale první, kterou muzikanti natočili bez zakládajícího člena kapely, hlavního zpěváka i skladatele Stevena Page, který se rozhodl pro sólovou kariéru. Jak se kapele daří pouze ve čtveřici, zjistíte z MySpace.com, kde je z novinky několik ochutnávek.


Audio Bullys - Higher Than The Eiffel (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: dance-punk

Audio Bullys - Higher Than The Eiffel
Na novinku "Higher Than The Eiffel" fanoušci britského tanečního dua Audio Bullys čekali dlouhé čtyři roky. Po fenomenálním úspěchu "Generation", se kterým se muzikanti museli srovnat a najít sami sebe, navazuje kapela přesně tam, kde druhá studiovka skončila. Nahrávání nového materiálu probíhalo v loňském roce a zabralo asi šest měsíců. Jak sami členové uvedli, nyní se snažili udělat album pro své fanoušky a ne podle chuti vydavatelství. CD čítá celkem čtrnáct skladeb a o jejich rozmanitosti se nyní sami můžete přesvědčit. Audio Bullys je totiž umístili na svůj MySpace.com profil a navíc přidali i videoklip k novinkovému songu "Only Man".


Erykah Badu - New Amerykah Part Two (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: neo-soul / r'n'b / hip hop

Erykah Badu - New Amerykah Part Two (Return Of The Ankh)
Americká zpěvačka, producentka a především jedna z předních představitelek neo-soulu Erykah Badu vydala před dvěma roky první díl hudební série "New Amerykah Part One" a nyní se na hudební scénu vrací s očekávaným pokračováním "New Amerykah Part Two (Return Of The Ankh)". Sama zpěvačka popsala druhou část jako emotivnější než předchůdce. Ten byl podle jejích slov založený na logice, nyní se nechala unášet pocity. Na chystané nahrávce spolupracovala s obdobným týmem jako předtím. Do jedenácti skladeb zasáhla řada producentů jako například Madlib, 9th Wonder, J Dilla nebo Sa-Ra. Najdete tu i několik samplů, z nichž asi nejznámější pochází z "Arrow Through Me" od Wings. Prvním singlem se stal trošku překvapivě bonus pro iTunes "Jump Up In The Air And Stay There" , kde si zahostoval Lil Wayne a Bilal.


Dropkick Murphys - Live On Lansdowne, Boston MA (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: celtic punk / hardcore punk

Dropkick Murphys - Live On Lansdowne, Boston MA
Opakování je matka moudrosti a tímto heslem se řídila i americká punková formace Dropkick Murphys. Po osmi letech, které uplynuly od vydání živáku "Live On St. Patrick's Day From Boston, MA", se kapela vrátila na místo činu a natočila sedm vystoupení odehraných během víkendových oslav dne Svatého Patrika. Z nich vydává nový set CD a DVD, tentokrát nazvaný "Live On Lansdowne, Boston MA". Až na roztleskávací kousek "Forever" je tracklist od předchozího setu kompletně odlišný a posluchači se mohou těšit na skladby převážně z posledních třech alb "Blackout", "The Warrior's Code" a "The Meanest Of Times". Malou ochutnávku bouřlivé atmosféry najdete na MySpace.com stránkách kapely, kde si můžete poslechnout skladbu "Captain Kelly's Kitchen".


Selena Gomez & The Scene - Kiss & Tell (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop-rock / dance-pop

Selena Gomez & The Scene - Kiss & Tell
Selena Gomez je další hvězdou stáje Disney. Tato americká herečka a zpěvačka je známá hlavně jako Alex Russo ze seriálu "Kouzelníci z Waverly", který obdržel prestižní cenu Emmy. Objevila se ale také v seriálu "Hannah Montana" a několika filmech pro náctileté. Nyní se svojí čtyřčlennou skupinou The Scene přichází i s debutem "Kiss & Tell". Na něm se podílela dlouhá řada autorů a producentů, kde je nejvíce skloňováno jméno členky The Go-Go's Giny Shock. Dalšími jsou pak například Toby Gad, Greg Wells nebo John Fields, tedy pánové motající se kolem Miky, The Veronicas, Katy Perry a řady dalších. Stejně jako v případě stájových kolegyň Seleny Gomez, jako jsou Demi Lovato nebo Miley Cyrus, se můžete těšit na velký žánrový mix, v jejím případě více zaměřený na taneční hudbu, což dokazuje i pilotní singl "Naturally", který hraje na jejím MySpace.com.


John Butler Trio - April Uprising (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / funky

John Butler Trio - April Uprising
Přesně po třech letech vydává australská formace John Butler Trio nové album, opět spjaté s její domorodou kulturou. Název novinky poprvé zazněl během vystoupení kytaristy Johna Butlera v televizním dokumentárním pořadu "Who Do You Think You Are", kde se vydal po stopách svých předků. Nahrávání materiálu probíhalo v na přelomu roku 2009 a 2010 v australském městě Fremantle. Vzniklo celkem dvaadvacet songů a patnáct z nich se objeví na samotné řadovce. První ochutnávka "One Way Road" dorazila do éteru už v prosinci a společně s dalším kouskem "Close To You" ji najdete na MySpace.com kapely. Na podobném odkazu můžete zhlédnout i příslušné videoklipy. Ukázky všech skladeb si můžete pustit na oficiálním webu John Butler Trio .


Katherine Jenkins - Believe (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: klasický crossover / opera

Katherine Jenkins - Believe
Velšskou mezzosopranistku Katherine Jenkins jsme v této rubrice měli už dvakrát a nyní tedy do třetice všeho dobrého s CD "Believe", které vyšlo v Británii už minulý rok. Opět na něm najdeme především muzikálové melodie, fragmenty oper a předělávky slavných popových hitů v duchu klasického crossoveru. Tentokrát se dostalo na "Bring Me To Life" Evanescence, "Angel" Sarah McLachlan nebo "Who Wants To Live Forever" Queen. Slavná jména se sešla i při samotném nahrávání. Na "Beleive" zaslechneme hlas Andrey Bocelliho, housle Andreho Rieu a trubku Chrise Bottiho. Produkce se navíc ujala jedna z legend této profese - Kanaďan David Foster. Nahrávku na MySpace.com zpěvačky poodhaluje pět ukázek.


Čechomor - Písně z hradů a zámků (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Čechomor - Písně z hradů a zámků
Roky 2008 a 2009 Čechomor zasvětil především pověstem našich hradů, z čehož vznikla úspěšná trilogie kombinující mluvené slovo a lidovou muziku. K této trilogii se nyní skupina vrací jakousi kompilací, která ze třech CD vybrala jen hudební složku. Díky titulu "Písně z hradů a zámků" budou mít posluchači k dispozici více než dvacet písniček. Vedle Čechomoru nechybějí ani jejich hosté - Ewa Farna či Cimbálová muzika Martina Hrbáče. Vedle devatenácti kousků pocházejících ze zmiňované trilogie tu najdeme i dva bonusy - televizní reklamou proslavenou písničku "Poďme chaso…" a také speciální rádiový remix "Hadí korunka" - duet s Terezou Švecovou v produkci Michal Dvořáka (Lucie, Vivaldianno). Krátké ukázky písní z hradů a zámků si můžete poslechnout na stránkách vydavatelství Supraphon.


The Living Sisters - Love To Live (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop-folk

The Living Sisters - Love To Live
Americké vokální trio The Living Sisters je takovou malou superskupinou. Proč malou? Protože ačkoli se tu daly dohromady dámy už nějakou dobu působící na hudební scéně, žádná velká jména nečekejte. Trio tvoří Inara George z The Bird And The Bee, písničkářka Eleni Mandell a zpěvačka skupiny Lavender Diamond Becky Stark. "Love To Live" je jejich debutem o deseti písničkách, především coververzích od Nancy Wilson, Bessie Smith, ABBA, Toma Waitse a dalších. Jejich pojetí se pohybuje někde na rozmezí folku a popu, ovšem s výraznými inspiracemi v amerických vokálních skupinách padesátých let. Malou ukázku v podobě tří písniček najdete na MySpace.com tria.


Carly Simon - Never Been Gone (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Carly Simon - Never Been Gone
Americká písničkářka, několikanásobná držitelka Grammy i Oscara, obyvatelka skladatelské síně slávy Carly Simon je autorkou řady hitů jako "Anticipation", "You Belong To Me", "The Right Thing To Do" a především klasiky "You're So Vain". V poslední době se jí ale příliš nedařilo, a tak se k těmto hitům nyní vrací na desce "Never Been Gone". Nejde ale o pouhou kompilaci toho nejlepšího: Carly Simon znovu všechny písničky přezpívala a opatřila je akustickou podobou. V Americe deska vyšla už před půl rokem, a tak není divu, že je už celé album ke slyšení na oficiálních stránkách zpěvačky.


V krátkosti - reedice Duran Duran

Skalní příznivci Duran Duran by měli nyní zbystřit. Mají totiž možnost získat speciální edice dvou desek z počátku jejich kariéry - eopnymní debut a třetí album "Seven And The Ragged Tiger". Dostanou přitom pokaždé hned tři disky. Ten první obsahuje kompletně remasterovaný originál a b-strany singlů. Druhý audio disk je naplněn nevydanými písničkami z dob nahrávání, demo verze, odlišné verze a pochopitelně i nějaký živák. Třetím diskem je DVD s klipy, živými vystoupeními a v případě "Seven And The Ragged Tiger" i filmem "As The Lights Go Down". Speciální edice navíc ještě doplňují vydání na vinylu a limitky.

Mluvené slovo

  • Divadlo S+H v letošním roce oslaví osmdesát let své profesionální činnosti, k tomu se přidá pan Spejbl jako čerstvý devadesátník a pozadu nezůstane Mánička (ač by jí to nikdo nehádal, bude jí osmdesát) a také její vrstevník Žeryk. K těmto výročím připravil Supraphon ve spolupráci s vedením divadla komplet čtyř CD "To nejlepší se Spejblem a Hurvínkem". Na prvním disku se představují všichni tři principálové od vzniku souboru po současnost a další tři jsou věnována posluchačsky nejúspěšnějším titulům.
  • Foglarovy "Rychlé šípy" se díky vydavatelství Supraphon dočkali i své audio podoby. Nyní vychází již závěrečný díl trilogie "Tajemství Velkého Vonta" odehrávající se ve zšeřelých uličkách, sklepeních a dvorech Stínadel. Stejně jako předchozí díly i tento doprovází vzrušený hlas vypravěče Ladislava Mrkvičky a chlapecké hlasy, věrně interpretující tajuplné události.

Dále vychází:

Arise - The Reckoning (Mystic Production)
Carolina Liar - Coming To Terms (UK Version) (Warner Music)
Duran Duran - Duran Duran/Limited (EMI)
Duran Duran - Duran Duran/Limited (vinyl) (EMI)
Duran Duran - Duran Duran/Spec. Edit. (EMI)
Duran Duran - Greatest (DVD) (EMI)
Duran Duran - Seven&Ragged Tiger/Limited (vinyl) (EMI)
Duran Duran - Seven&Ragged Tiger/Limited (EMI)
Duran Duran - Seven&Ragged Tiger/Sp.Edi. (EMI)
Ereb Altor - The End (Mystic Production)
Heidevolk - Uit Oude Grond (Mystic Production)
Christina Pluhar - Via Crucis (EMI)
Jan Sievers - Die Suche (singl) (Warner Music)
Katherine Jenkins - Bring Me To Life (singl) (Warner Music)
Kreator - Hordes Of Chaos (Ultra Riot Edition) (Mystic Production)
Leoš Janáček - Výlety páně Broučkovy (Supraphon)
Let’s Go To War - Karmageddon (Panther)
Lightning Swords Of Death - The Extra Dimensional Wound (Mystic Production)
Musica Bohemica - České lidové písně (Supraphon)
Neverland - Ophidian (Mystic Production)
Pedro Halffter/Orchestra Filarmonica - El Sombrero De Tres Picos (Warner Music)
Recoil - Liquid (EMI)
Rise Against - Appeal To Reason (Universal)
Různí - Děti ráje 2 (EMI)
Různí - Essential R&B 2010 (Universal)
Různí - Písničky z Impulsovic krabičky (Supraphon)
Svartsot - Mulmets Viser (Mystic Production)
Tangerine Dream - Phaedra (vinyl) (EMI)
Tangerine Dream - Rubycon (vinyl) (EMI)
Trident - World Destruction (Mystic Production)

  • Sticky and sweet (xxx, 29.03.2010 13:44) Reagovat

    ta Madonna láká...

    • Re: Sticky and sweet (lů, 30.03.2010 14:33) Reagovat

      ....hmmm,to raději Baduovou:-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Michal Prokop - Mlaďoši v kapele mě vyhecovali k tomu, že jsem začal znovu psát
Rozhovory: Michal Prokop - Mlaďoši v kapele mě vyhecovali k tomu, že jsem začal znovu psát Michal Prokop je v českém bigbítu skutečně výraznou osobností. Stále aktivní muzikant, bývalý politik a moderátor chystá na jaro příštího roku nové album se svou kapelou Framus Five. Už roky ale působí i jako dramaturg festivalu... čtěte zde
Vydáno: 27.07.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Ghost - Mary On A Cross / The Future Is A Foreign Land 8/10
Video: Ghost představili rovnou dva animované klipy k písním "Mary On A Cross" a "The Future Is A Foreign Land" Od časově limitované premiéry koncertního filmu Ghost "Rite Here Rite Now" uplynul zhruba měsíc. Snímek se nyní přesunul na placenou streamovací platformu VEEPS, nicméně nebyl by to mastermind celého maskovaného projektu Tobias Forge,... čtěte zde
Vydáno: 26.07.2024 16:30 v sekci Audio / Video | Video
Kill the Dandies! - Weird In A Weird Way 7/10
Recenze: Kill the Dandies! se na "Weird In A Weird Way" vznášejí na psychedelických vlnách Kill the Dandies! ušli dlouhou cestu od garážového rocku až ke svébytné psychedelii. S tou ostatně koketovali mnohem dříve, než vyrostla nová generace mladších kapel, které jsou v tomhle žánru - a retro přístupu - až po uši.... čtěte zde
Vydáno: 26.07.2024 10:00 v sekci Recenze
Open'er festival, Den čtvrtý, Letiště Gdynia-Kosakowo, Polsko, 6.7.2024
Naživo: Závěr Open'er festivalu měli na starosti Hozier, Skrillex a Charli XCX Ani ve svém čtvrtém a posledním dni polský monstrfestival Open'er nepolevoval a více než 130 tisíc fanoušků zahrnul muzikou pestrého spektra. Na čtyřech pódiích se vedle hvězd tamní scény předvedly další velké taháky... čtěte zde
Vydáno: 25.07.2024 19:00 v sekci Naživo
Wolfmother, Lucerna Music Bar, Praha, 24.7.2024
Naživo: Wolfmother už hrají jen z podstaty. Sice stále skvěle, v Praze ale ukázali, že jako celek stagnují Horko, pot a řízná muzika. Tak vypadal koncert australské skupiny Wolfmother, která se do České republiky vrátila poprvé od roku 2016. Tehdy u nás propagovala album "Victorious", s nímž chytila pomyslný druhý dech. Nyní má na kontě... čtěte zde
Vydáno: 25.07.2024 12:00 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 29/2024 - od Deep Purple přes Childish Gambina po Glass Animals (24.07.2024 19:00)
- Nové desky 28/2024 - od OneRepublic přes Arakain po Eminema (17.07.2024 11:05)
- Nové desky 27/2024 - od Kasabian přes Zacha Bryana po Visions Of Atlantis (10.07.2024 13:00)
- Nové desky 26/2024 - od Imagine Dragons přes Camilu Cabello po Steva Aokiho (03.07.2024 12:00)
- Nové desky 25/2024 - od Kyga přes Gracie Ambrams po The Used (26.06.2024 11:30)
- Nové desky 24/2024 - od Mobyho přes Black Country Communion po Lindsey Stirling (19.06.2024 12:15)
- Nové desky 23/2024 - od Bon Jovi přes Charli XCX po Auroru (12.06.2024 08:00)
- Nové desky 22/2024 - od Bat For Lashes přes Crowded House po Becky Hill (05.06.2024 13:00)
- Nové desky 21/2024 - od Bring Me The Horizon přes Lennyho Kravitze po Twenty One Pilots (29.05.2024 12:00)
- Nové desky 20/2024 - od Billie Eilish přes Slashe po Zayna (22.05.2024 11:00)

ALBUM TÝDNE 30/2024

The Warning
Keep Me Fed

Sesterské trio The Warning je v našich končinách stále ještě poměrně neznámé. Přesto u nás kapela stihla nedávno odehrát své první vystoupení, což ocenili především milovníci kvalitní rockové hudby. A nedlouho po dubnové zastávce v pražském MeetFactory představila své čtvrté album "Keep Me Fed".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

So 27.07.
Ed Sheeran (UK) (Park 360, Hradec Králové)
Ne 28.07.
Ed Sheeran (UK) (Park 360, Hradec Králové)
Po 29.07.
Scorpions (DE) (enteria Arena, Pardubice)
Čt 01.08.
Let It Roll (Letiště, Milovice)
St 07.08.
Brutal Assault (Pevnost Joefov, Jaroměř)
St 07.08.
Mr. Big (US) (Roxy, Praha)
Pá 09.08.
Krásný ztráty 2024 (Všetice, Netvořice)
So 10.08.
Krásný ztráty 2024 (Všetice, Netvořice)
Pá 06.09.
Mehro (US) (Rock Café, Praha)
St 18.09.
Avi Kaplan (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Adele Taylor Swift Mirai Queen Lenny Kravitz Dua Lipa mp3.com Kabát Madonna Sam Smith Lucie Vondráčková 2H+ Benson Boone Eminem Miley Cyrus Katy Perry
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe