Rock For People doveze i Prodigy a Suicidal Tendencies

16.03.2010 09:09 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

The Prodigy
© Archiv
Festival Rock For People ohlašuje další a další jména zahraničních formací, které vystoupí na letošním ročníku. Kromě již dříve oznámených NOFX, Skunk Anansie nebo Dreadzone se domácí hudební příznivci mohou těšit třeba na taneční legendy Prodigy či hácéčkáře Suicidal Tendencies.

To ale stále není vše. Organizátoři akce potvrdili, že českým fandům zahrají i Juliette Lewis, Does It Offend You, Yeah?, španělská ska kapela Trashtucada, britští Rekoner či němečtí iLLBiLLY HiTEC. Kromě zahraničních jmen samozřejmě zahraje i tuzemská špička, včetně třeba kapely Divokej Bill, jež jinak pojede své samostatné turné a na festivalech přes léto hrát nebude.

Festival Rock For People se koná od 3. do 6. července v Hradci Králové. Vstupenky jsou v předprodeji v sítích Ticketstream, Ticketportal a v síti Ticketsforpeople.cz, kde jsou osvobozeny od poplatků. Do konce března budou stát 1 360 Kč, v dubnu 1 430 Kč a v květnu 1 500 Kč. Od začátku června do konání festivalu budou vstupenky k dostání za 1 570 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY