Róisín Murphy ma hotovo, třetí sólovka bude v dubnu

08.01.2010 08:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Róisín Murphy - Momma's Place
© facebook interpreta
Čerstvá maminka Róisín Murphy prozradila první střípky k novému albu. Třetí řadová deska bývalé zpěvačky seskupení Moloko by měla vyjít v dubnu, leč již nyní ho Róisín ohlašuje pilotním singlem. Tím se stala skladba "Momma’s Place", která tímto týdnem vstupuje do evropských radií. Od 18. ledna ji bude možné koupit jako placený download, vydání fyzického nosiče zatím nebylo ohlášeno.

Album Róisín natáčela z větší části v době svého těhotenství, což ovlivnilo i témata, která v písních popisuje. Tým, který na nové desce pracoval, je velmi podobný jako v případě placky "Overpowered" z roku 2007. Hlavním motorem byl opět producent a remixér Seiji, který se podílel i na skládání nových písní. Seiji má na svědomí nejen nový singl, ale například i skladbu "Orally Fixated", kterou Róisín nabídla jako první ochutnávku v listopadu minulého roku.

Jak skladbu "Orally Fixated", tak nový singl "Momma’s Place" si již nyní můžete poslechnout na MySpace.com profilu zpěvačky, kam Róisín pravidelně vkládá i videa ze svého soukromí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY