Kanadské trio Rush nachystalo další živák

06.11.2009 13:55 - | foto: facebook interpreta

Rush - Working Men
© rush.com
Slavná skupina z Toronta Rush se připomíná kompilací nazvanou "Working Men", která vyjde v polovině listopadu. Jedná se o její v pořadí už devátý živák, tentokrát je to ale trochu jinak.

Výběr skladeb není záznamem z dalšího vystoupení nebo výběrem z turné, je sestaven z posledních tří koncertních nahrávek "Rush In Rio", "R30" a "Snakes & Arrows Live". V názvu evokuje jednu z nejstarších písniček kapely, pocházející z eponymního debutu z roku 1974, kdy za bicími ještě neseděl Neil Peart, který je ale dodnes současně i textařem.

Zatím poslední studiovka Rush se jmenuje "Snakes & Arrows" a vyšla v roce 2007, o rok později byl k dostání záznam koncertu z Rotterdamu (na CD i DVD). Letos na jaře se do prodeje dostal výběr neznámějších písní skupiny z let 1989 - 2007 pod názvem "Retrospective 3", který je k dostání i s bonusovým DVD s videoklipy.

Seznam skladeb na kompilaci "Working Men" (shodný s tracklistem stejnojmenného DVD, jehož obal je totožný, jen jinak barevně odlišený) je tento: Limelight, The Spirit Of Radio, 2112, Freewill, Dreamline, Far Cry, Subdivisions, One Little Victory, Closer To The Heart, Tom Sawyer, Working Man, YYZ.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY