Snow Patrol budou v listopadu rekapitulovat

15.09.2009 17:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Snow Patrol
© bbc.co.uk
Kapela Snow Patrol na podzim chystá svou první kompilační desku. A půjde dokonce o dvojalbum.

To nejlepší ze svých pěti vydaných placek skupina spojí ve výběrovku, která vyjde pod názvem "Up To Now" a která na dvou discích nabídne celkem třicet písní, mezi kterými najdeme i tři novinky. Tou hlavní je skladba s názvem "Just Say Yes". Ta vychází na singlu 2. listopadu a Snow Patrol již k ní stihli natočit i doprovodné video.

Samotné album pak dorazí do prodeje o týden později, tedy 9. listopadu, přičemž sběratele jistě potěší fakt, že limitovaná edice přinese navíc DVD se dvěma dokumenty o kapele. Pro úplnost přinášíme úplný tracklist:

CD1 - Chocolate, Chasing Cars, Crack The Shutters, Set The Fire To The Third Bar, Crazy In Love, Just Say Yes, Batten Down The Hatch, You’re All I Have, Hands Open, Cartwheels, The Planets Bend Between Us (2009 Version), Ask Me How I Am, On-Off, Making Enemies, Run (Live at the Union Chapel).

CD2 - Take Back The City, Shut Your Eyes, An Olive Grove Facing The Sea (2009 Version), Run, Give Me Strength, Signal Fire, Spitting Games, Open Your Eyes, Dark Roman Wine, Fifteen Minutes Old, You Are My Joy, Golden Floor, Starfighter Pilot, PPP, Chasing Cars (Live At The Union Chapel).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY