Na koncert skupiny Kabát dorazí na padesát tisíc fanoušků

10.09.2009 10:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kabát flyer
© facebook interpreta
Už začátkem prázdnin se formace okolo Pepy Vojtka začala chystat na obří akci, kterou Kabáti naplánovali na sobotu 12. září. Podle informací, které pořadatelé prozradili portálu iDnes.cz, se na chystaný koncert na Vypichu prodalo padesát tisíc vstupenek. Rockeři tímto číslem porazili návštěvnost koncertu popové královny Madonny. Vystoupení je už teď jasným favoritem na největší domácí akci tohoto roku a kapela samozřejmě celou show zaznamená pro DVD a Blu-Ray disky.

V těchto dnech přípravy na koncert vrcholí. Pořadatelská agentura Pink Panther proto zavádí opatření, aby akce proběhla v nejlepším pořádku a každý návštěvník si koncert dosyta užil. Preventivní kroky se týkají především parkování, protože to bude v okolí místa konání koncertu povoleno jen místním obyvatelům. Z tohoto důvodu radí využití záchytných parkovišť, a aby se majitelé ke svým vozům po skončení koncertu dostali, budou posíleny dopravní spoje.

Připomeňme, že koncert začíná v osm hodin večer, kdy na scénu nastoupí rovnou hlavní hvězda bez jakéhokoliv předskokana. Lístky, které se v předprodeji neprodaly, budou k prodeji od dvanácti hodin u vchodu do areálu, který má celkovou kapacitu šedesát tisíc lidí. Podle odhadů zbylo nevíce vstupenek do největšího sektoru ke stání za 390 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY