Kytarista Red Hot Chilli Peppers se sólovým albem

11.01.2001 04:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

John Frusciante
© facebook interpreta
Ačkoli Red Hot Chili Peppers stále propagují své poslední album "Californication", nedávno vyšel již pátý singl "Road Trippin" a desky se po celém světě prodalo přes jedenáct milionů kusů, kytarista John Frusciante připravil už třetí sólové album.

Frusciante se po několikaleté pauze do kapely vrátil právě před nahráváním "Californication" a snad právě on jim vlil do žil novou krev, se kterou opět dobyli celý svět. Jeho již třetí sólovka se do obchodů dostane v polovině února a to pod titulem "To Record Only Water In Ten Days". Frusciante na ní složil všechny skladby, nahrál všechny nástroje a celé album si také sám produkoval, takže označení desky jako "sólová" je vskutku na místě. Na první singl a videoklip se dostane písnička "Going Inside".

Album by mělo obsahovat celkem patnáct skladeb, zde je tracklist: "Going Inside", "Someone's", "The First Season", "Wind Up Space", "Away & Anywhere", "Remain", "Fallout", "Ramparts", "With No One", "Murderers", "Invisible Movement", "Representing", "In Rhyme", "Saturation", "Moments Have You".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY