Kabát chystají na září megakoncert

15.04.2009 08:33 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kabát flyer
© facebook interpreta
Tuzemská rocková formace Kabát naplánovala na září obrovské vystoupení pod širým nebem. Se svými fanoušky chtějí oslavit dvacetileté výročí v ustálené sestavě, a 12. září v osm hodin večer je tak zvou do Prahy na Vypich, kde zahrají v prostorách u letohrádku Hvězda. Počítá se s návštěvností až padesát tisíc diváků.

Muzikanti pojali oslavy velkolepě a jak prozradili na svém webu, jen aparaturu na ozvučení přivezou tři třináctimetrové kamiony a do uší návštěvníků pak budou ládovat své hity prostřednictvím hlavního zvukového systému s výkonem půl milionu wattů. Součástí velkých příprav jsou i tribuny přivezené z Maďarska, které se používají při závodech formule 1. Scéna, kterou chystá naše rocková stálice, je tak srovnatelná s pódii, jež používají například Rolling Stones nebo AC/DC.

Fanoušci kapely Kabát (MySpace.com) by si tuto velkou show neměli nechat ujít, protože další turné skupiny bude téměř na jisto opět halové. Lístky budou k dostání od 1. května v rozmezí od 390 Kč do 750 Kč. Zájemci si je budou moct zakoupit ve značkových prodejnách telefonního operátora O2, hlavního partnera koncertu. Klienti této telefonní sítě mají dokonce možnost rezervovat si lístky dopředu.

Dodejme, že Kabáti také nahrávají novou desku, která by se podle optimistických odhadů mohla dostat na pulty počátkem září.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY