shop.musicserver.cz

DVD mikrosystém GoGEN / 3 x CD ENYI / 3 x CD MICHALA HORÁČKA / 3 x CD HIGH SCHOOL MUSICAL 3 / 2 x 2 vstupy na SKATALITES a další

Vydáno: 17.11.2008 00:00 v sekci Publicistika - Miroslav Böhm | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 23. listopadu včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

DVD mikrosystém GoGEN MSC 202 SU Musicport
© facebook interpreta
I tento týden můžete soutěžit o další výrobek značky GoGen. Tentokrát jde o velmi elegantní mikrosystém Gogen MSC 202 SU, který zvládne nejen přijímat rozhlasové stanice, přehrát hudbu i z vypáleného CD, ale i z flash paměti díky konektoru USB. Dokonce si rozumí s paměťovými kartami SD/MMC. To však není vše! Díky podpoře Bluetooth umí přehrát hudbu třeba i z mobilu! Staromilci jistě uvítají i existenci kazetové mechaniky. Mikrosystém Gogen MSC 202 SU je vybaven rozhlasovým přijímačem v pásmech AM a FM. Kromě příjmu rozhlasu ale dokáže přehrát hudbu i z vloženého CD nebo z vypáleného CD v hudebních formátech MP3 a WMA. Informace o přehrávaném souboru (ID Tag) se pak zobrazují na modře podsvíceném sedmdesátimilimetrovém LCD displeji.

Do kvízu o DVD mikrosystém GoGEN MSC 202 SU Musicport vstoupíte tady.


Enya - And Winter Came
© facebook interpreta
Sedmdesát miliónů prodaných alb, čtyři ceny Grammy a sláva po celém světě - to je jen krátká charakteristika zpěvačky, pro kterou ekonomové vymysleli nový pojem "enyanomics" (k popisu schopnosti mít takový masivní prodejní úspěch bez jediného živého vystoupení). A do konce roku opět nějaký ten milion prodaných titulů Enye přibude. Vydala totiž nové album "And Winter Came". To mělo být původně vánoční, avšak během nahrávání se postupně měnilo, až nakonec z těch opravdu vánočních věcí zbyla pouze irská verze "Silent Night" v podobě "Oíche Chiúin". Mimo téhle písně je na novince ještě dalších dvanáct anglických skladeb, které Enya napsala společně s textařkou Romy Ryan a nahrála se svým dvorním producentem Nickym Ryanem. Prvním singlem z desky je "Trains And Winter Rains", který můžete slyšet na webu zpěvačky. Společně s vydavatelstvím Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD ENYI "And Winter Came" vstoupíte tady.


Michal Horáček - Ohrožený druh
© facebook interpreta
Každý počin, pod kterým je podepsaný Michal Horáček, s sebou nese punc mimořádnosti. U novinky "Ohrožený druh" je to umocněno ještě více - album má být oslavou nejtajuplnějšího nástroje v orchestru světa, tedy ženského hlasu. Horáček psal po několik let texty s touto tématikou a posléze je nechal zhudebnit, respektive si pro ně vybral již existující melodie. Mezi autory tak najdeme jména jako Petr Hapka, Paolo Conte, Jarda Traband Svoboda, Tanita Tikaram, Hana Robinson, Ivan Hlas, Milan Vyskočko či pány ze skupiny Čechomor. Zpěvačky si velice pečlivě vybíral a nakonec sáhl především po méně známých jménech. Různé podoby šansonu tak zpívá Szidi Tóbias, Natálie Kocábová, Lenka Nová, Naďa Válová, Tereza Nekudová, Věra Nerušilová či skladatelka Hana Robinson. Aby více vynikl kontrast mezi mužským a ženským hlasem, jsou některé písničky okořeněné i tímto prvkem, který mají na svědomí František Černý, Matěj Ruppert a Richard Krajčo. Společně s vydavatelstvím Sony BMG vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MICHALA HORÁČKA "Ohrožený druh" vstoupíte tady.


High School Musical 3
© facebook interpreta
Idol dívčích srdcí Zac Efron se společně s Vanessou Hudgens a dalšími středoškolskými hrdiny opět vrací na stříbrná plátna. A jelikož ke každému hollywoodskému filmu patří samozřejmě i soundtrack, i na "High School Musical 3" se dostalo. Hudba ke třetímu dílu této muzikálové série přináší opět várku povedených a chytlavých písní, které již úspěšně uvedl pilotní singl "Now Or Never". Na albu najdete také nový hit německo-americké kapely US5 The Boys Are Back. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD HIGH SCHOOL MUSICAL 3 vstoupíte tady.


Skatalites
© facebook interpreta
Počátkem šedesátých let, kdy vznikaly první alba The Beatles, docházelo k podobné revoluci na Jamajce. Sestavu Skatalites tvořili elitní hráči, kteří točili doprovod k většině jamajské produkce, hráli i s tehdy ještě neznámým Bobem Marleym. Sestava vydržela pouhý rok, ale v osmdesátých letech Skatalites obnovili činnost. Dnes představují stejný unikát jako Buena Vista Social Club. Již 29. listopadu se na ně navíc můžete podívat živě, protože od 19.30 hod. zahrají v pražském Paláci Akropolis. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tento koncert.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na SKATALITES vstoupíte tady.


Wax Tailor
© facebook interpreta
Když se řekne crossover, můžete si představit mix všeho možného - od hip hopu přes dub a jungle k oriental world music. A francouzští Watcha Clan jsou téměř synonymum crossoveru. Wax Tailor je mistrem v propojování živých nástrojů (violoncello, píšťala) se samply a s hiphopovými podklady. V popředí se ale objevuje především rap, a to ženský rap. Watcha Clan, mistr v propojování hip hopu s živými nástroji, vystoupí v rámci jednoho večera společně 27. listopadu v Paláci Akropolis na EuroConnections. Společně s Palácem Akropolis vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tento koncert.

Do kvízu o 4 x 1 vstup na WAXE TAILORA + WATCHA CLAN vstoupíte tady.


Warren Suicide
© facebook interpreta
Láká vás tajemno? Rádi prozkoumáváte neprozkoumané a okultismus vás vždy něčím přitahoval? A co to takhle ještě opepřit electrem? Pokud většina vašich odpovědí zněla ANO, nenechte si za žádných okolností ujít koncert Warren Suicide 26. listopadu na Flédě. Cherie a Nackt, jádro kapely Warren Suicide, přijedou představit své nové album "Requiem For A Missing Link", které letos vyšlo na uznávaném německém labelu Shitkatapult. Spíše než na originalitu sazí na chytlavost a melodičnost svých skladeb a popěvků, což se jim mimochodem rozhodně daří. Společně s Flédou vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tento koncert.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na WARREN SUICIDE vstoupíte tady.

Výherci soutěží z minulého týdne:
MP3 přehrávač GoGEN MXM 777 Nipple - Čestmír Baborák (Plzeň)
CD TATA BOJS - Pavel Matoušek (Prachatice), Aleš Kořínek (Praha), Martin Švrček (Frenštát pod Radhoštěm)
2CD CHINASKI - Hana Šamberková (Ostrava), Radka Bártová (Nymburk), David Loprais (Vracov)
CD CAMP ROCK - Daniela Houčková (Praha), Marie Dvořáková (Žamberk), Jitka Marková (Jíloviště)
CD HANNAH MONTANA - Bedřich Žák (Šternberk), Jiří Hofmann (Jindřichův Hradec), Marek Trnava (Praha)
CD FUTUREHEADS - Denis Havránek (Praha), Jiří Topka (Hluboká n. Vlt.)

Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou. Výherci soutěží o vstupy na koncerty budou vyrozuměni emailem.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Ota Petřina - Super-robot/Pečeť (vinylová reedice 2024) 8/10
Recenze: "Super-robot" a "Pečeť" Oty Petřiny zůstávají i po letech nepřehlédnutelnými výboji domácího art rocku Slibnou kariéru vám může zarazit zdánlivá prkotina. Své o tom věděl multitalentovaný Ota Petřina. Minulý režim tak provokovaly jeho výrazné vlasy - a s nimi spojená neústupnost -, až ho jednoho dne na pódia nepustil. Paradoxně... čtěte zde
Vydáno: 31.08.2024 09:38 v sekci Recenze
Tali - Vymyslela jsem si žánr, který není závislý na trendech a aktuálním dění
Rozhovory: Tali - Vymyslela jsem si žánr, který není závislý na trendech a aktuálním dění Slovo a práce s textem jsou pro slamerku, písničkářku, kreativní duši a ambasadorku trapnosti Tali největší svobodou a zároveň i každodenní obživou. Nedávno vydala debutové album "Kvalitní umění", už předtím pomáhala Thomovi... čtěte zde
Vydáno: 30.08.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Pohled do českých hitparád - 34. týden 2024
Domácí rádiový i albový žebříček stagnují, v digitálu udeřil Škwor "Sílou starejch vín" Čtyřiatřicátý týden roku 2024 patří v českých hitparádách k těm, v nichž se toho na předních pozicích mnoho nestalo - takových je ostatně naprostá většina. V rádiích, albech ani singlovém digitálu nedošlo ke změnám v top... čtěte zde
Vydáno: 29.08.2024 08:00 v sekci Novinky | České hitparády
Nové desky 34/2024 - od Sabriny Carpenter přes Fontaines D.C. po Lainey Wilson
Nové desky 34/2024 - od Sabriny Carpenter přes Fontaines D.C. po Lainey Wilson V hudebních novinkách mají tentokrát poměrně silné zastoupení ženy. Na předních pozicích najdeme Sabrinu Carpenter, Lainey Wilson, Mothicu, Ruthie Foster, Gillian Welch nebo Simone Simons z kapely Epica. Vyvažují to Fontaines D.C., Mike... čtěte zde
Vydáno: 28.08.2024 15:00 v sekci Novinky | Nové desky
Priessnitz - Hexe (vinylová reedice 2024) 9/10
Recenze: "Hexe" temných romantiků Priessnitz zní po třiceti letech z vinylu stále skvěle Metal, gotika, shoegaze, kytarovky, elektronika... Devadesátky byly pro normalizací přiškrcenou muziku vytouženým nadechnutím a umožnily rozvoj dodnes připomínaných projektů a desek. Tato dekáda také stále skrývá spoustu obtížně... čtěte zde
Vydáno: 28.08.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- 7krát3 v "Gabrielovi" znovu oživuje dávnou skladbu Michala Horáčka a Hany Hegerové (05.12.2023 18:33)
- Legendární album Hapky a Horáčka "V penziónu Svět" vychází opět na vinylu (06.11.2021 14:01)
- Nové desky 1/2021 - od Passengera přes Adolfeena po Vídeňskou filharmonii (11.01.2021 15:30)
- Nové desky 44/2020 - od Kylie Minogue přes Shirley Bassey po Monkey Business (10.11.2020 08:00)
- Rozhovory: Naďa Válová, Bára Basiková, Michal Horáček - "Černá" je výsledkem společné práce, do které všichni přidali to nejlepší ze sebe (30.08.2019 11:00)
- Nové desky 21/2019 - od Rammstein přes Lewise Capaldiho po The National (21.05.2019 07:16)
- Recenze: "Čtyřicítka" Lenky Nové je vyzrálá deska vyzrálého věku (26.02.2017 18:12)
- Naživo: Wax Tailor představil naživo zábavnou a velmi rozmanitou show (26.12.2016 08:21)
- Fotogalerie: Wax Tailor v obrazech (18.12.2016 16:46)
- Před Vánoci doputuje turné Wax Tailora i do Prahy (05.12.2016 08:42)

ALBUM TÝDNE 35/2024

Astrid S
Joyride

Letošní prázdniny se nám svými novými deskami rozhodly zpříjemnit hned dvě norské popové zpěvačky, které svými pozitivními písněmi odolávají severské melancholii - Dagny a Astrid S. Druhá jmenovaná vyrazila na mírně vzpomínkovou cestu s albem nazvaným "Joyride".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 06.09.
Mehro (US) (Rock Café, Praha)
So 14.09.
The Hu (MON) (SaSaZu, Praha)
St 18.09.
Avi Kaplan (US) (Roxy, Praha)
Pá 20.09.
Elán (SK) (O2 arena, Praha)
So 21.09.
Elán (SK) (O2 arena, Praha)
So 21.09.
Aurora (NOR) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
So 21.09.
Maro (POR) (MeetFactory, Praha)
So 21.09.
Marcus & Martinus (NOR) (Forum Karlín, Praha)
Po 23.09.
Girl In Red (NOR) (Forum Karlín, Praha)
St 25.09.
Cirque De Soleil - Corteo (CAN) (O2 arena, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Vladimír Mišík Justin Bieber 2H+ Ed Sheeran Taylor Swift Madonna Lucie Vondráčková Queen Liam Gallagher Coldplay Mirai Adele Viktor Sheen Dua Lipa Eminem Billie Eilish Kabát Marcell
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe