Od Disneyho do velkého (reálného) světa

17.09.2008 05:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Jonas Brothers válcují Ameriku, podaří se jim i tady u nás pobláznit puberťáky? Po úspěchu Tokio Hotel se nebojím, že by minimálně pecka "S.O.S." nezabodovala. Možná z nich budou i noví Hanson, ale to je ještě brzy odhadovat, čas ukáže. Jejich druhá deska je na startovací čáře, další klepe na dveře.
5/10

Jonas Brothers - Jonas Brothers

Skladby: S.O.S., Hold On, Goodnight And Goodbye, That's Just The Way We Roll, Hello Beautiful, Still In Love With You, Australia, Games, When You Look Me In The Eyes, Inseparable, Just Friends, Hollywood
Vydáno: 23.06.2008
Celkový čas: 36:14
Vydavatel: Universal
Jejich třetí album "A Little Bit Longer" u nás již vychází skoro současně jako za velkou louží, to předchozí "Jonas Brothers" si dalo pěkně na čas. Zprvu bylo sólo Nicka Jonase, záhy vyšlo první album Jonas Brothers "It's About Time", ale to stihlo jen prošumět. Dvojka se jménem kapely už za podpory Disneyho (kluci si totiž zahráli po boku Miley Cyrus v epizodě spojené s pokračováním "High School Musical 2") bodovala i díky singlům "S.O.S." a "Hold On". Oba jsou odrhováky dle čítanky a poměrně záhy zjistíte, že celý komplet je na jednu tóninu a brzy vás omrzí.

Nebýt pomalých "Hello Beautiful" a "When You Look Me In The Eyes", těžce byste ostatní písničky rozeznávali od sebe. Vše je totiž napsáno podle jednotné šablony, žádné výrazné odbočení nebo zpestření se nekoná. Jonas Brothers jako autoři neklamou a píšou věci odpovídající svému věku. Jsou na tom ale lépe než němečtí Tokio Hotel a spíše se blíží k modelu Hanson. "S.O.S." má tah na bránu, ale zásek kalibru "MMMBop" to rozhodně není.

Jonas Brothers nabízejí alternativu za odvanutým šílenstvím a mánii po Hanson. Kevin, Joe a Nick se ale mají ještě od zmíněné konkurence co učit, aby dokázali zasáhnout širší spektrum fanoušků. Pokud na sobě budou stále pracovat, není se třeba bát, že by se z nich stalo pouze sezónní zboží od Disneyho. "Jonas Brothers" zasáhne cílený okruh a několik hitů tam je též, slibné vábení na novinkovou desku "A Little Bit Longer".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY