David Bowie vydá v září netradiční kompilaci

05.09.2008 09:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

David Bowie
© EMI
David Bowie se rozhodl pro velmi nevšední krok. Ještě v září oficiální cestou vypustí kompilaci, kterou před časem nabídl zcela zdarma jako přílohu jednoho z britských deníků. Její vydání totiž vyvolalo takový ohlas fandů po celém světě, kteří se desky dožadovali také, že se Bowie rozhodl výběr vydat i klasickým způsobem.

Půjde o sampler s názvem "iSELECT", který bude obsahovat dvanáct písní a vyjde 29. září. Jejich selekci dělal sám Bowie, navíc je podepsán i pod remixem jedné z nich. V kostce jde o exkluzivní průřez jeho tvorbou, přičemž důraz byl kladen i na to, které skladby má sám Bowie nejraději. Pomyslnou třešničkou na dortu je skladba "Some Are", která byla z archívu doposud nevydaných Bowieho písní uvolněna speciálně pro tuto kompilaci.

Pro úplnost dodejme ještě tracklist desky. Těšit se můžete na tyto tracky: Life On Mars?, Sweet Thing/Candidate/Sweet Thing, The Bewlay Brother, Lady Grinning Soul, Win, Some Are, Teenage Wildlife, Repetition, Fantastic Voyage, Loving The Alien, Time Will Crawl (MM Remix) (new remix by David Bowie), Hang On To Yourself (live).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY