O2 Sázavafest hlásí změny

26.07.2008 16:49 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Crüxshadows
© facebook interpreta
Jen několik dní do začátku osmého ročníku O2 Sázavafestu v Kácově, jednoho z největších festivalů v České republice, hlásí jeho pořadatelé změny. První změna festivalu, který se uskuteční od 31. července do 2. srpna na pěti scénách a v obrovském tanečním stanu, se týká vystoupení Sister Bliss z Faithless. Ta bude hrát na jedné ze dvou hlavních scén. "Náš festival vždy vyslyšel tužby svých příznivců, proto se snažíme vyhovět velkému zájmu lidí, kteří se chystají příští týden do Kácova," vysvětluje ředitel a dramaturg O2 Sázavafestu Pavel Kloupar. Sobotní program festivalu se tím tedy lehce změní.

Na festivalu však nevystoupí skupina Priessnitz, která ohlásila onemocnění. "Samozřejmě jsme okamžitě začali hledat adekvátní náhradu, nakonec jsme sehnali dokonce sedmičlennou floridskou formaci The Crüxshadows," říká hrdě Pavel Kloupar a dodává: "Skupině Priessnitz přeji brzké uzdravení, zdraví je samozřejmě na prvním místě."

The Crüxshadows vydali sedm alb a vidět byli již na koncertech v desítkách zemí celého světa. Vystupovali například s takovými kapacitami jako The Cure, Björk, Placebo, Sisters Of Mercy, Skinny Puppy, VNV Nation, Tool, The Jesus & Mary Chain, Project Pitchfork a mnohými dalšími. "Nápaditý mix temné gothicrockové nálady, jemného zvuku elektrických houslí, silných melodií a výbušných tanečních rytmů bude jistě zajímavým zpestřením záběru žánrů, které O2 Sázavafest letos nabízí," popisuje hudební styl The Crüxshadows ředitel festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY