The Verve podpoří návrat i tanečními remixy

24.07.2008 09:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Verve
© theverve.co.uk
Návrat The Verve je rozhodně jednou z nejočekávanějších událostí tohoto roku, a tak není divu, že kapela neponechala nic náhodě a rozhodla se oslovit i fanoušky taneční hudby.

Comebackový singl The Verve "Love Is Noise", který ohlašuje novou desku "Forth", bude ke koupi sice až od 4. srpna, avšak již nyní ho můžete slyšet v klubech a na diskotékách. Na vině je vydavatelství, které k této písni, která podle prvních ohlasů kritiky aspiruje na jednu ze srpnových jedniček britské singlové hitparády, nechalo pořídit téměř dvacet tanečních remixů. Mezi DJe byly v minulých týdnech rozeslány neprodejné disky, na nichž jsou taneční remixy od Death Metal Disco Scene, Toma Nevilleho a Tong & Rogers. Druhou várku remixů, jejichž finální verze se ještě musí podrobit masteringu, budou mít na starosti Nick McCabe a Freelance Hellraiser.

Dodejme, že většina remixů bude k dispozici pouze formou placeného downloadu, na prodejné nosiče se dostane jen střípek z toho, co k "Love Is Noise" v tanečních úpravách vzniklo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY