Bez přenosného média na Sporto nechoďte

16.04.2008 11:58 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Sporto
© myspace.com/sportosupermusic
"One Minute Cardinal" vyšlo na neobvyklém nosiči, tím byl mp3 přehrávač. Ten je již vyprodaný, deska se ale dá získat přes iTunes a brzy přibude i placený download na webu labelu Strarcastic. Sporto ji však chtějí co nejvíce rozhodit mezi lidi, a tak přicházejí s dalším originálním nápadem.

Na společném koncertě s The Notwist v Paláci Akropolis, který proběhne 23. dubna, se bude Kardinál poprvé v České republice zájemcům přesypávat rovnou na jakékoliv paměťové médium, které si sebou přinesou. Tím je myšleno, že stačí z kapsy vylovit flashku, mp3 přehrávač nebo foťák (nestandartní USB kabely mějte při ruce) a za malý obnos (99 Kč) vám jej na místě komplet přehrnou (všech deset písniček v ripu 320 kbps).

Bourek k tomu dodává: "Vydávání hudby na CD už ztrácí význam - většina fanoušků si ho stejně dřív nebo později převede do mp3. Chceme naší hudbu dostat k co nejvíc lidem, a tak je pro nás empétrojka ideální. CD jenom komplikuje distribuci a zvyšuje cenu, za kterou můžeme album prodávat. Internetový download je ale zase neosobní. Protože chceme mluvit s lidmi a zároveň jim poskytnout naší hudbu v co nejpřijatelnějším formátu."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY