Pražskou metropoli čeká progresivní dunění

07.02.2008 14:18 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Metropolitní festival
© metropolitnifestival.cz
V rámci letošního ročníku Metropolitního festivalu přivítá v sobotu 23. února pražský klub Abaton nejen stálice české hudební scény, ale i méně povědomé projekty alternativnějšího charakteru.

Celá akce vzniká pod záštitou mezinárodního deníku Metro, který kromě Prahy vychází denně v dalších osmdesáti pěti metropolích, a to celkem v osmnácti jazycích. Stejně jako v předchozích ročnících se i letos snaží Metropolitní festival podpořit nové talentované hudební uskupení, navazuje tím na několikaletou tradici metropolitních festivalů v ostatních státech.

Program festivalu začíná v 18 hodin , kdy se publiku představí svérázná písničkářka švédského původu Veronika Padilla, na ní naváže jednočlenný nu-folk projekt Honzy Ponocného - Circus Ponorka (je známý ze spolupráce s interprety jako např. Anna K., Laura a její tygři, Circus Praha, Václav Koubek, Meky Žbirka ad.). V hlavním čase uvede své poslední album "Nic není na stálo" David Koller s jeho novou skupinou. Dále svou dávku hitů pro návštěvníky festivalu naservírují Support Lesbiens a pražští Clou. Kytarovou tečku za celým festivalem obstará pražská kapela Panama se svými melodickými písničkami.

Vstupenky na akci lze zakoupit v obvyklých předprodejích sítí Ticketstream, Ticketpro a Ticketportal za 190 Kč + poplatky, na místě pak za 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY