Podívejte se na "Life" Le Pneumatiq

10.12.2007 05:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Le Pneumatiq
© B.M.S.
Kapela Le Pneumatiq má za sebou křest desky "Beat Safari" a v oběhu je i videoklip k songu "Life". Děj snímku se odehrává v jednom tanečním klubu, kam se vchází speciálním vchodem a každého návštěvníka čeká důkladná kontrola. Filmeček však není hraný a hlavní úlohu dostaly postavičky z dětské klasiky Lego.

Video "Life" pro Le Pneumatiq přichystala společnost IMAGIX a režisér Martin Klimpar k natáčení dodal: "Legoklip je vlastně druhá verze. Původně měl být totiž klip točen jako hraný, kde by lidi jezdili nacpaný ve velkých pneumatikách od traktoru. No a jako dobrák jsem si řekl, že to nejdřív otestuju sám. Po pár zkouškách, kdy jsme přidávali a přidávali na rychlosti, jsem si ale při generálce v pneumatice zlomil klíční kost. Legoklip přišel následně jako varianta na organizační schůzce s Howskou, kde jsme mu řekli, že video s pneumatikama nepůjde, protože jedna z podmínek byla, že to bude bezpečné."

Videoklip k písničce "Life" naleznete na této stránce, kde mu společnost dělají další live záznamy, můžete také využít přímého linku z kanálu YouTube.com:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY