Festival Electronic Beats je vyprodán

20.10.2007 10:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Underworld
© underworldlive.com
Festival Electronic Beats, kterému budou vévodit Karl Hyde a Rick Smith z Underworld, je několik dní před akcí vyprodaný. Poslední možnost, jak získat lístek, dávají organizátoři na stránkách festivalu, kde probíhá dlouhodobá soutěž a od pondělí 22. října do čtvrtka 25. října bude na tomto webu možné získat posledních 100 vstupenek. Festival Electronic Beats otevře své brány 27. října v 19:30.

V sobotu 27. října vystoupí pak Underworld ve Veletržním paláci ve společnosti berlínské electro formace The Man No. 9 nebo zástupců frankfurtské klubové scény Booka Shade - předskokanů Depeche Mode na posledním koncertě v Berlíně. Před koncertem Underworld čeká pak návštěvníky německé electro duo Alter Ego, které je také známé díky své spolupráci s legendárním Svenem Väthem. Alter Ego v Německu mimo jiné provozuje tři hudební vydavatelství (Ongaku, Klang Elektronik a Playhouse) zaměřené na elektronickou hudbu. Vedle plánovaných DJs, Ladidy a Josefa Sedloně zastoupí české DJe další výrazná postava české hudební scény - DJ Stanzim, ten bude hrát v podzemním prostoru Veletržního paláce. Toto místo bude v první fázi večera koncipované jako chill out, po vystoupení Underworld nabídne DJ Stanzim drum'n'bass až do ranních hodin.

Underworld začnou své dvouhodinové vystoupení po půlnoci. Jejich fanoušci se mohou těšit na materiál z jejich nové desky "Oblivion With Bells", jak prozradili Karl Hyde v nedávném rozhovoru pro Českou republiku: "Co se týče písniček, zahrajeme něco z nového alba, ale návštěvníci našeho pražského koncertu nepřijdou ani o starší skladby."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY