Prohrála v kartách pozvolna dokončuje novou desku

23.09.2007 15:35 - Radek Hendrych | foto: facebook interpreta

Prohrála v kartách
© facebook interpreta
Pražská formace Prohrála v kartách volným tempem dokončuje novou desku, která následuje rok staré album "Jak je to dobrý za vodou". Novinka zatím nejasného názvu začala vznikat ke konci léta, bude na ní osmnáct písní a opět ji produkuje oblíbenec kapely Jan Šmejkal.

Deska je zatím ve fázi, kdy chybí dopsat a nazpívat texty do skladeb, a pak pochopitelně už jen zrealizovat finální mix. Prohrála v kartách má podle frontmana Filipa Horáčka v plánu oslovit nějakou zajímavou producentskou osobnost právě ke konečnému smíchání. Doufá v zajímavý přínos pro celkový zvuk desky.

Kapela si při nahrávání pravděpodobně užila dost zábavy. Deska je nahraná najednou, celý proces přitom trval pouhé čtyři dny. Horáček přibližuje: "Tak jsme si trochu zablbnuli. Zkoušeli jsme třeba, co se stane, když budeme na Matoušovu bicí soupravu hrát všichni najednou, nebo taky najednou kroutit čudlíky na kytarových efektech." Dílo společného řádění má vyjít začátkem příštího roku. Kapela o albu referuje jako o čistém rokenrolu a "komerčních ... jako vždycky".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY