Kylie Minogue Robbieho anální sex vystřihla

15.09.2000 11:15 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue
© kylieminogue.co.uk
O tom, že nový singl Robbieho Williamse "Kids", ve kterém zpívá společně s Kylie Minogue, bude v Británii pravděpodobně cenzurován (obsahuje slova o análním sexu), jsme už psali. Cenzura se však nebude odehrávat pouze na samotném singlu, ale i na desce Kylie Minogue "Light Years", která vychází 25. září.

Písnička už v kompletní podobě vyšla na Robbieho albu "Sing When You're Winning", ale očekává se, že pro singl (na trhu by měl být od 9. října) bude jeho rap vystřižen. Ten se naštěstí odehrává až u konce skladby, takže když bude písnička useknuta po posledním refrénu, v podstatě se nic nestane. Na albu Kylie však bude obsažena také ustřihnutá verze a sama zpěvačka to vysvětlila takto: "...zpívá o análním sexu a je to část rapu, který je na jeho albu, ale ne na mém." Tak.

Jinak Kylie, která má tento týden venku nový singl "On A Night Like This", pravděpodobně nezíská své druhé britské číslo jedna v řadě (prvním bylo před několika týdny "Spinning Around"), protože v cestě jí stojí jednička z minulého týdne - "Lady" projektu Modjo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY