Sly Rabbits vyslali 'Dízy krále', aby zvěstoval debut

17.04.2007 11:35 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Sly Rabbits - Dízy král
© facebook interpreta
Domácí funková skupina Sly Rabbits se po čtyřech letech života na vlastní pěst dočkala zastoupení vydavatelské firmy. U labelu Bohemian Music Service právě vydala svůj první oficiální singl "Dízy král".

Ačkoli jde o píseň s českým textem, devítičlenná formace z Prahy ve svých písních pracuje hlavně s angličtinou. I z tohoto ranku na CD singlu dává ochutnat, a sice skladbu "Get Down". Ukázky obou písní najdete na stránkách kapely zde.

Singl "Dízy král" je ochutnávkou z připravovaného dlouhohrajícího debutu. Jeho vydání je plánováno na červen, tracklist by měl obsahovat zhruba tucet písní.

Sestavu Sly Rabbits tvoří hudební samouci i absolventi konzervatoře. Jako hlavní inspirační zdroje uvádějí Tower Of Power, Prince, J.A.R., ale i klasickou hudbu, jazz či latinu. Podobně jako většina kapel začínali vystupovat po malých klubech a zkoušeli štěstí v soutěžích typu Coca-Cola PopStar. Minulý rok už je mohli zažít například návštěvníci festivalů Rock For People a United Islands Of Prague. Kromě "Dízy krále" natočili pětipísňové demo "Release Me". I to je k náslechu na výše uvedeném odkazu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY